Академия за бременни и родители във Варна

След дълго прекъсване, един от най-шарените и полезни форуми се завръща в морската столица на 25 ноември

Академия за родители кани всички семейства да учим заедно нови неща, да се забавляваме и да бъдем заедно.

Delta Planet Mall във Варна е домакин на най-цветното събитие за бъдещи и настоящи родители, което ще те срещне със специалисти, организации и детски работилници.

Събитието предвижда две сцени с лекции – за бременни и за родители. Доказани специалисти ще споделят своя опит по темите, които вълнуват най-много бъдещите родители – протичане на раждането, здраве и имунитет на бебето, кърмене и смущения, първи грижи и сън, как да осигурим най-добрия старт на нашето бебе и как да се свързваме с него чрез игра.

На сцената за родители ще се качат много полезни специалисти, с които ще говорим за децата и екраните, избора на книги и играчки, ранното ограмотяване на децата, емоционална грамотност и семейни конфликти, има ли добри и лоши родители и добри родители и лоши деца, как да останем спокойни и уверени в трудните моменти…

В кътовете за консултации всеки ще може да зададе своите въпроси и да получи съвет и насоки за по-спокойно родителство.

А най-малките ни гости ще могат да се катерят, да програмират, да си направят кукла, да месят хляб, да играят сензорни игри, да създадат комикс и още много неща в един вълшебен ден.

Цялата програма и кътове за консултации са на страницата на Академия за родители.

За първите регистрирани на място, организаторите и техните партньори са подготвили много подаръци и изненади.

Събитието ще се проведе от 10:00 до 16:00 на две нива вDelta Planet Mall, а входът е напълно свободен благодарение на партньорите на събитието – Delta Planet Mall, Бочко и Ведра.

Повече информация на www.parentacademy.bg