Готов ли си да откриеш един нов свят, където играта има значение?

Креативност, въображение и учене чрез игра – всеки родител търси точно тези три ключови фактора в детските игри. А тези на Toni&Lou съчетават трите, заедно с качество и удобство, както и очарователен дизайн.

Всеки родител ежедневно отваря, сгъва и сглобява над 10 различни игри в желанието си да прекара качествено и забавно време с детето.

Историята на Toni&Lou е вдъхновяваща и креативна. Всичко започва с една млада майка, която се изправя пред предизвикателството да се грижи за дома, за две малки деца и за себе си без да набляга на екраните. Познато, нали? „С раждането на втората ми дъщеря настъпиха големи промени (и хаос) вкъщи. Беше ми много трудно да се грижа за малката и същевременно да забавлявам и да си играя с по-голямата си дъщеря. Тогава открих играчките от филц“, споделя Ванина, създател на Toni&Lou.

Процесът на създаване на комплекти за игра от филц с внимание към детайла и усъвършенстван дизайн предоставя на децата уникални възможности за забавление и обучение вкъщи, в детската градина, на почивка, в ресторанта или докато изпълняваш задачи с детето.

Игра, която ще научи децата да развиват въображението и креативността си, е именно комплектът кукли от филц за преобличане

Вашето дете ще се запознае с Лили и Ема и ще има задачата да подреди гардероба им и да им избере няколко тоалета – за училище, за игра или пък за разходка с мама и татко.

https://toni-lou.com?utm_source=site&utm_id=detskitegr

Задавайте въпроси – Къде отиват Лили и Ема? Какво е времето там? Какво ще правят? Сортирайте дрехите по цвят или вид. Редувайте се да избирате дрехи със затворени очи и да нареждате тоалетите. Тези и други забавни идеи за игра ще намерите в ръководството за игра, включено във всеки комплект.

С над 100 комбинации от дрехи ще предоставите на вашето дете забавление часове наред без екран. Насочвайте играта с помощта на ръководството за игра или оставете детето си да изследва своята безкрайната креативност и въображение. И в двата случая сме сигурни, че ще се забавлявате. Меките играчки от филц добавят сензорен елемент към играта, като създават по-дълбоко ниво на ангажираност и учене.

Комплектът е вдъхновен от метода Монтесори и развива креативността, търпението, уменията за решаване на проблеми и самообучението, карайки децата сами да откриват комбинациите между дрехите. Преобличането, сортирането и изкуството са ключови елементи в развитието на детето, и комплектът на Toni&Lou успешно обхваща тези аспекти, като съчетава образователни аспекти със забавление.

Дизайнът и производството на Toni&Lou са дело изцяло на Ванина, чиято цел е да направи качествената игра по-достъпна в забързаното ежедневие. „ В интернет имаше различни ръководства “Направи си сам”, но те обикновено изискваха умения за шиене и много време за подготовка. Затова започнах да търся готови комплекти за игра от филц. Но и тук ударих на камък. Проблемът беше, че повечето от тях или се продаваха само в САЩ, или имаха съмнителен произход и производствен процес. Тогава реших сама да създам комплектите за игра от филц. Няколко мои приятелки-майки видяха как дъщеря ми си играе с комплектите и поискаха да си купят такива. Това ме вдъхнови да създам Toni&Lou, където всяка играчка е изработена с много любов, грижа и внимание към детайла.“.

В онлайн магазина на Toni&Lou може да откриете още комплекта за игра „Открийте емоциите“ – чудесна идея за разбиране на емоциите на детето и на околните, за обучение както вкъщи, така и в детската градина. Има и постелка от филц за игра, пъзели от филц и други готини игри.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com