Върховна административна прокуратура (ВАП) се самосезира по повод медийни публикации, отнасящи се за 3-годишно дете, което се бори за живота си след инцидент с футболна врата, станал на 03.06.2021 г. на футболно игрище в асеновградския кв. “Долни Воден”. Инцидентът е станал на 3 юни, но се разчуло за случая едва на вчерашната сесия на общинския съвет в Асеновград. Тогава съветник от БСП задал въпроса на местната власт как се стопанисват спортните съоръжения.

Течове и мухъл в 8 детски градини в Пловдив, родители не пускат децата си

“Детето е в болница, беше в кома и има сериозни поражения. Не смеем да питаме, но се молим за него”, пише 24plovdiv.bg познати на Радичеви. По думите им Макси се върнал да си вземе някаква играчка, бил в гръб, когато футболната врата рухнала и го затиснала. След инцидента детето е откарано в УМБАЛ “Св. Георги” с черепно-мозъчна травма, поразен бял дроб и счупени ребра. Сега детето било вече стабилизирано. Семейството има три деца, а пострадалият Макси е най-малкият.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com