olx играчки

Най-много детски стоки търсят във Варна и Русе. Това показват данните на най-голямата онлайн платформа за обяви у нас OLX.

В двата региона се продават най-много детски и бебешки стоки, става ясно от вътрешно проучване на компанията. Средно по 500 лева на месец за покупки у нас плащат близо 40 на сто от потребителите в сайта.

Тези, които харчат най-много за пазаруване онлайн, са дамите на възраст между 25 и 35 години. Веднага след тях се нарежда групата на жените между 35 и 45 години.

Между 100 и 500 лева на месец за купуване на стоки онлайн харчат други 40 на сто от всички 2,9 милиона потребители в сайта. Най-продаваните стоки са модните артикули, като двойно са се увеличили сделките със спортни обувки през 2019 г. спрямо 2018 г.

Средно по 500 лева на месец за покупки у нас плащат близо 40 на сто от потребителите в сайта

Ръст от 13 на сто има и при търговията с рокли, показва статистиката на сайта. Сред най-продаваните групи са още игрите и конзолите, като броя на продажбите им вече надвишава този на телефони и други мобилни устройства.

70 на сто от потребителите в сайта пазаруват средно веднъж месечно, а други 20 процента – всяка седмица. Повечето от българите предпочитат да взимат стоки чрез наложен платеж, като под 10 на сто плащат онлайн с кредитни и дебитни карти.

С 20 на сто повече са сделките с автомобили втора ръка. Най-търсените коли са на стойност до 4000 лв., като за тези пари можете да се сдобиете с возило на около 7 години.

Най-много се търси БМВ, но все пак най-много са сделките с Фолксваген. Не е изненада, че масово тази марка се купува от перничани. В Бургас най-търсени в сайта са обявите за самолетните билети и почивките.

Пазаруващите онлайн в Ямбол купуват дрехи и обувки, в София инструменти, във Видин лодки и каравани. След най-интересните обяви са такива за продажба на владишки трон за 32 хил. лв., работеща фабрика в София за 3,5 млн. евро и хотел край морето за 4,2 млн. евро. Има и забавни обяви като например за нашумяла жълта торбичка за пазаруване, предлагана срещу 300 лв.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com