Ако ще ставате майка за първи път, то най-вероятно имате много въпроси относно пазаруването на дрехи за бременни. Ето няколко съвета за това как да изберете подходящиото облекло за най-щастливия период в живота на една жена, а именно бременността.

Забравете за тесните дрехи

Носенето на тесни дрехи по време на бременността не се препоръчва. Освен, че няма да се чувствате добре, тъй като коремът нараства и грубите платове оставят белези по корема ви, тясното облекло може да доведе до здравословни проблеми. Например, носенето на нещо стегнато по време на бременността – било то дънки или тясна блуза, може да причини болка в различни части на тялото ви. Това също така може да намали кръвообращението и дори може да доведе до гъбични инфекции, предупреждават експерти.

Затова, ако дрехите ви започнат да ви стисткат дори през първите месеци от бременността и да ви причиняват дискомфорт, е време да погледнете към сайт за дрехи за бременни.

Бъдете по-практични

Когато пазарувате дрехи за бременни, се придържайте към основните модели дрехи, които може да ви послужат, както за ежедневието, така и за по-специални поводи. Нужни са ви няколко чифта дънки, топове, рокли, туники, ризи, жилетки и други, които да комбинирате в зависимост от деня и повода.

Съвети за начинаещи майки: как да организирате бебешките дрешки

Важен е размерът

Когато пазарувате дрехи за бременни, имайте предвид, че размерът, който сте сега, не е този, който ще бъдете в деветия месец. Така че, уверете се, че дрехата ще расте с променящото ви се тяло. Опитайте се да изберете материи, които ще се разширяват или разтягат успоредно с вашето растящо тяло.

Наблегнете на В-образните деколтета

За да изглежда фигурата ви по-добре, изберете дрехи, които да удължат вашия силует като В-образните деколтета, ризи с копчета, туниките и роклите. Целта е да изглеждате по –високи чрез тях. Също така е добра идея да подчертаете краката си. Те могат да изглеждат по-дълги и стройни под растящия корем с правилния избор на поли или панталони.

Не крийте корема

Не забравяйте, че отглеждате бебе в себе си. Така че, гордейте се с тези извивки. Сега е моментът да носите онези меки, прилепнали по формата ви, ризи и рокли от трико, които демонстрират нарастващите ви извивки.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com