Телефонът не е играчка и неслучайно го казват именно изстрадали майки. Една от тях е майка на четири деца – Eмили Шмид, която открила, че малко ѝ дете е изпратило нейна гола снимка на почти всички контакти в телефона ѝ – включително колеги от работата ѝ и дори бивши гаджета.

Емили Шмидт, като всяка майка, позволила на двегодишната ѝ дъщеря Карсин да си играе с телефона ѝ, след като излязла от банята и започнала да суши косата си. Но докато стояла гола на спалнята, неподозирaла, че в стаята има папарак и снимките ѝ се изпращат на различни приятели в Snapchat.

Децата и технологиите – съвети за отглеждане

Едва когато тя чула, че получава нотификация на телефона, и погледнала, се ужасила, тъй като съобщението гласяло „Благодаря за голите снимки“.

Малката Карсин изпратила смущаващите снимки на цели 15 души, колеги, приятели, дори бивши гаджета на майка ѝ. Емили побързала да изпрати извинение, а отговорите заваляли – едни се чудили защо тя им изпраща снимка на таван или на краката на детето, а други получили снимка на задника ѝ, както и на други части.

„Толкова е смешно – моето дете е толкова диво. Отивайки на работа, ме посрещнаха с цитата „О, здравей, порно звезда““.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com