Защо луната я виждаме само вечер?

Защо денят е само 24 часа?

Защо, защо???

Детската любознателност трябва да се подхранва ежедневно, затова в детски център „Защо, защо“ екип от млади професионалисти я подхранва всекидневно и помага чрез ежедневно обучение и посредством танци, игри и песни детето ви да усвоява и учи бързо и лесно, докато се забавлява.

Локализиран в ж.к. Кръстова Вада, София,  детският център „Защо, защо“  предлага целодневна, полудневна, дневна и почасова грижа за деца от 1,5 до 6 г. от понеделник до петък – 08:00 до 18:30, а в събота и неделя в центъра са на разположение за весели рожденни дни.

„Защо, защо“ може да се похвали с много пространство – къща на два етажа и голям двор, оборудван с различни съоръжения за игра – люлки, пясъчник, батут, дървени къщички и красива поляна за всякакви дейности на открито, скрита в тихо и уединено място на ул “Никола Крушкин – Чолака” 7, срещу Южен парк, в близост до Парадайз Център.

„Защо, защо“ има и голяма зимна градина, даваща възможност за игра през студени или мокри дни.

Центърът разполага с 3 зали за обучение, в които ежедневно освен уроци по одобрена от МОН образователна програма, съобразена с възрастта на децата, децата получават образователна среда, в която учат и растат, обградено с грижа и внимание. Малките групи позволяват да осигурят индивидуален подход, съобразен с нуждите на всяко дете, както и разнообразни дейности – танци, приложни изкуства, йога за деца, футбол, народни танци, балет, ски училище.

Защо да изберете Защо, защо

  • -дейности в малки групи с профилирани преподаватели, които насърчават разследването, изследването и откриването
  • -чуждоезикова подготовка
  • -специалисти в областта на спорта и изкуствата
  • -диагностика – входящо и изходящо ниво на знания и умения
  • -подходи за учене, индивидуални за всяко дете, които насърчават неговите силни страни и интереси
  • -учебна програма, която подкрепя творческото изразяване, грамотността и музиката
  • -тематични седмици, празници, конкурси и концерти
  • -уютна среда, близка до семейната
  • -насърчаване на уменията и навиците на децата
  • -организацията на дневния режим на децата е съобразен с възрастта

Играта е основен елемент в процеса на обучение, като чрез нея преподавателите от центъра предоставят нужното обучение на децата чрез интерактивни методи за обучение и възпитание. А всички занимания в „Защо, защо“ са насочени към комплексно развитие на интелектуалното и емоционално развитие на детето. Затова и слогънът на „Защо, защо“ – „Децата трябва да бъдат научени как да мислят, не какво да мислят.”

С програма „Ново начало“ вашето дете ще бъде свързано с учител, който ще му осигури индивидуално внимание и ще го подкрепя  през всеки етап в грижовна и сплотена общност.

Месечната такса е 920лв., полудневният престой е 600 лв, дневната – 60, а почасовото посещение е 8 лв.

А тук може да запазите оглед – https://zashto.bg/schedule-a-tour , а ако имате въпроси, може да се обадите тук  0883495076.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com