Днес ще се потопим в един свят на приятелство, уют, професионализъм, лично отношение, положителни емоции и безброй усмивки в квартал Витоша, София. Това е детски център “Teddy bears”.

Детски център “Teddy bears” е създаден с много любов, желание и внимание, а всичко в него е добре обмислено, за да е перфектно за най-малки съкровища.

Центърът предлага целодневна, полудневна и почасова грижа за деца от 1,5 до 5 годишна възраст. В таксата за месеца се включва грижа, обучение, храна и логопед.

Услугите на центъра са изключително гъвкави – има уикенд занималня, почасова занималня и отстъпки от таксата при заплащане на месечната такса

В Целодневната занималня децата се обучават по помагала на издателство “Просвета”, подходящи за тяхната възраст. Логопед с 15 годишен стаж посещава децата два пъти седмично и следи за правилното им развитие на речта. Спортните активности в центъра са важна част от ежедневието на децата – профилиран преподавател по йога ще се грижи за гимнастиката на децата, има и аеробика и изправителна гимнастика. Екипът в “Teddy bears” редовно организира арт-ателиета, езикови курсове, куклен театър и други интересни дейности за вашите деца, включително тематични партита и празненства за различни поводи.

Интериорът на детския център наподобява един магичен свят с много играчки и забавления, а всичко е обзаведено и направено с много любов за вашите дечица. Огромният басейн с топки и пързалката определено са атракцията в центъра, да не забравяме и разнообразните детски играчки, които ще заинтригуват всяко дете.

При хубаво време, децата се извеждат да играят на детската площадка на 20 метра от “Teddy bears”.

Всеки уикенд центърът организира освен рождени дни и всякакъв вид празненства и събития.

Всички те са по предварителна заявка и са съобразени с вашите желания, с екип от висококвалифицирани специалисти в областта на развлекателните събития. Те ще се погрижат за доброто настроение и почерпка на децата, превръщайки всеки празник в най-оригиналния и паметен ден за тях. 

“Това, което ни подтикна, да основем Детски център “Teddy bears” е нашата любовта към децата и вярата, че можем да изградим по-добро и спокойно място за тях. Целта ни бе, да създадем среда, напомняща за дома, в която най-малките да се чувстват, щастливи и обгрижвани, а професионалният ни педагогически опит ни даде самочувствието, че можем да помогнем и в цялостното им изграждане, като личности”, споделят Цветослава Лозанова и Гергана Григорова, основатели на детския център. 

“Амбицията ни беше да създадем център, в който те да отключат талантите си, да учат – докато се забавляват, да спортуват – докато играят, да се хранят здравословно и създават приятелства, които да останат във времето. Място, в което да се чувстват спокойни и щастливи и да идват с усмивка”.

Ако искате да разгледате центъра, може да посетите сайта – https://teddybears-bg.com/, за повече информация –  +359889335648

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com