Електронната система за прием на деца в общинските детски градини и в градини с яслени групи ще бъде отворена за регистрация на заявления от 15 до 31 май.

Това съобщиха за Moreto.net от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

Графиците на дейностите за учебната 2023/2024г. са публикувани и родителите могат да видят сроковете за подаване на заявления, както и датите на класиране и записване на приетите деца ТУК.

Електронната система за прием в първи клас в общинските училища във Варна ще бъде достъпна за регистрация на заявления в 10.00 ч. на 17 май до 26 май.

Първото класиране ще бъде обявено след 17.00 ч. на 31 май. На електронната платформа в отделните рубрики е публикувана необходимата на родителите информация, а на началната страница в рубриката „Често задавани въпроси“ има уточняващи отговори.

Повече информация може да бъде намерена на адрес: https://school.uslugi.io/

Електронната система за прием в подготвителните групи в училищата също ще бъде отворена за регистрация на заявленията от 17 до 26 май.

detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com