Кейт Мидълтън наема бавачката си Мария Борало от престижния колеж Норланд в Бат. Колежът се гордее с това, че предлага много добре квалифицирани бавачки, дори и за самата херцогиня на Кеймбридж. Децата просто я обожават, заради това и родителите се интересуват как така успява да ги грабне толкова бързо. Ето какво съветва тя родителите за отглеждането на децата:

Планиране

Прекарвайте 10 минути всяка вечер, планирайки следващия ден на детето си. Това наистина ще помогне да сегментирате деня и ще насочи вниманието ви към детските активности, важни за развитието им. Може да се почувствате наистина странно като родител да планирате следващия ден на детето си, но наистина го съветвам, тъй като знам, че прави дните много по-леки и концентрирани. Уверете се, че имате всички неща, за това, което планирате да направите с децата.

12 принципа на кралското възпитание, които може да приложите вкъщи

Включете почивка от поне 30 минути между активностите

Включете почивки през деня. Прекъсванията между различните активности при децата допринасят за по-успешното обучение, казва бавачката. „Някои деца процъфтяват много бързо в образователния процес, но за други е изключително трудно да се концентрират върху задачите, така че вземете това предвид, когато планирате колко време ще дадете на детето си да приключи дадена задача. „Ще научите кое работи най-добре за вашето дете, но поне 30 минути почивка след активност е нужна на детския мозък, за да превключи от задача в задача“.

Попълвайте дъска на задачите

Купете една бяла дъска, върху която да пишете ежедневието на детето с цветни маркери. По този начин детето ще възприеме това като игра и ще има интерес да свърши досадни за него задачи, като да си измие зъбите или да си оправи леглото. Децата обичат да имат план и да знаят какво предстои. „Предвидете и малка награда, която могат да получат в края на деня, ако попълнят всичко от списъка, тъй като това им дава стимул да свършат задачите си“.

Меган, Хари и Арчи, когато трима са си самодостатъчни

Кейт и Уилям винаги са показвали интерес към психологичното развитие на децата. Те винаги говорят с тях, като с големи хора, може би това ги прави наистина запознати със света и ежедневието на родителите си. По този начин децата порастват по-осъзнати и по-будни, споделя още бавачката.

detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com