Майка на дете в детската градина в село Подгорица, Търговищко, е посегнала в четвъртък на възпитателка в градината след пререкание. За инцидента съобщи полицията в Търговище, сподели “Монитор”.

Случаят станал в селския филиал в Подгорица на детска градина № 9 „Приказка”. В детска група „Звънче” отишла майката на едно от децата, жена на 27 години и вдигнала скандал на една от възпитателките, 50-годишна жена от Търговище. Разправията преминала в истински бой, в който според полицията служителката на детската градина била получила
лека телесна повреда.

Ръководителката на група „Звънче” каза по телефона, че майката и друг път е вдигала скандали, но отказа всякакви подробности от страх, че ще и се кара г-жа Димитрова, директорката на градината. Самата Даниела Димитрова, след като беше уведомена от учителката, че я търсят от медиите не вдигна изобщо телефона си.

По случая е образувано досъдебно производство, а служители на Районното управление в Търговище работят по изясняване на обстоятелствата около случая в детското заведение, съобщи говорителката на полицията.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com