Тя била арестувана, а децата ѝ били открити недохранени

Американка, съветваща родители в YouTube как да гледат и възпитават децата си, беше арестувана заради лошо отношение към собствените ѝ деца. До началото на тази година YouTube каналът на Руби Франки наброяваше 2 милиона абонати. Във видеата тя споделяше как със съпруга ѝ Кевин обучават наследниците си у дома и как ги възпитават, спрямо християнските ценности.

Разкритието, че тя не е идеалната майка, за каквото се представя, дойде от 12-годишния ѝ син. Момчето е избягало от дома си, за да поиска от съседите храна и вода, понеже Франки не му позволява да яде.

Съседите на Франки веднага се свързали с полицията и службата по закрила на детето в щата Юта, а пристигналите на място служители били вцепенени от гледката. Детето на инфлуенсърката изглеждало опасно недохранено с белези от въже по ръцете.

Недохраненият син на Руби Франки дори избягал от семейното жилище. Длъжностни лица открили и 10-годишната дъщеря на ютубърката, която също била недохранена.

На Франки ѝ бяха повдигнати шест обвинения за малтретиране на деца. „На децата редовно им е отказвана храна, вода, легла, в които да спят, и практически всякакви форми на забавление“, добави прокурорът.

В миналото влогърката с 2 милиона последователи е била критикувана заради строгите си възпитателни мерки, описани в канала. Синът на задържаната твърди, че е спал на барбарон в продължение на няколко месеца като наказание, а Франки описва лишаването от храна като друга дисциплинираща мярка.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com