В средата на лятото насочвам вниманието ти към дама, която ме спечели със своето упорство и енергия. Тя се казва Мария Огнянова и е създател на Омментор – менторска компания за подкрепа на жени – предприемачи. 

Когато Мария казва, че “добрите неща се случват, ако се трудим повече от всякога” означава, че застава зад тези думи с личния си пример. Даже си мисля, че това е първият “невидим” жест и урок, с който тя подкрепя своята общност от жени с малък и среден бизнес. 

Мотивация с емпатия, но и очакване за лична отговорност, упорство и воля. Това е тайното послание на Мария към всички дами. Другите съставки от формулата за успех, която всяка жена с бизнес търси, ви очакват в интервюто. 

Запознай се с Мария тук. 

Работа от вкъщи за майки

Никола Янчовичин е създател на специализиран блог, фокусиран върху различните видове пасивни доходи. Разговаряхме за възможностите, от които могат да се възползват майките като афилиейт маркетинга и дропшипинга. Никола сподели и за най-разпространените измами, когато търсим работа онлайн.

Един от съветите му е да използвате предплатени дебитни карти и виртуални банкови сметки, когато поемате онлайн ангажименти. Така, дори и да не спазвате изрядна „виртуална хигиена”, не може да бъдете „обрани до шушка”.

Ето и цялото интервю

Как учат майките – трикове и тактики за успех

Това е анонимна анкета, в която можеш да се включиш до 15 август. 

Каква е идеята?

  • Да споделим как се справяме с още една задача в ежедневието си
  • Заедно да вдъхновим повече жени да продължават напред и да следват мечтите си
  • Ще се радвам да споделиш опита си – без значение на кое поред образование или обучение си се посветил

Включи се тук

https://forms.gle/Xmg4zQemU6YRaKUD8

detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com