Парти център Слънчеви Приказки в Дружба ви кани на парти на ул. “Делийска Воденица” 29 кв. (близо до Джъмбо). Пространството разполага с две просторни напълно самостоятелни зали, едната кафе-сладкарница за родители и другата кът за децата. Детският кът е на разположение всеки ден на родителите от понеделник до петък от 10:00 до 20:00 часа, за почасови и полудневни грижи.

Заповядайте с вашите малчугани за почерпката ви по повод 15-и септември, а в неделя от 17 часа заведнието ще ви почерпи с лакомства, напитки и още много интересни деликатеси

Освен вкусните торти на Адела Кейк и ароматно кафе от подбрани сортове ароматни зърна, родителите спокойно могат да се насладят на чаша вино с вкусните им тортили, сандвичи и кроасани.

Докато родителите отпочиват или работят или пък празнуват рожден ден или друг повод, в детското царство-господарство в съседна зала децата ще се забавляват с аниматор и ще похапват специални бъбъл гофрети.

За всяко малко бягство в ежедневието, за вашите рождени дни и тържества Парти център Слънчеви Приказки ви очаква.

detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com