Ето няколко идеи, за да направите завършването на детската градина незабравимо

Организирайте тематично парти

Пригответе специална тематична вечеря, която да отразява интересите на децата. Например, можете да имате вечеря със супергеройска или принцесна тематика, където децата могат да се облекат като техните любими герои. Декорирайте масите със съответните тематични елементи и подгответе ястия, които да са забавни и вкусни за децата.

Осигурете миниатюрни шапки за завършване, които децата да носят по време на церемонията. Това добавя усещане за официалност и прави повода по-специален.

Организирайте мини представление

Помолете децата да подготвят кратки речи или да рецитират стихове. Можете също така да ги научите на песен на тема дипломиране, която да изпълняват като група или да представят танцово изпълнение пред родителите и гостите по време на отпразнуването. Това може да бъде забавен начин за децата да изразят своите таланти и да се почувстват особени в този специален ден.

Можете също да направите презентация с общи снимки на групата

Включете запомнящи се моменти, екскурзии и дейности. Пуснете го по време на церемонията, за да предизвикате носталгия и да отпразнувате тяхното пътуване.

Игри и забавления на открито

Ако времето позволява, можете да организирате игри и забавления на открито, като например състезания на въже, игри с топка или мини спортни турнири. Подгответе различни станции или активности, където децата да се забавляват и да се развиват физически.

Изложение на творчески проекти

Покажете творческите проекти на децата, които те са изработили през учебната година. Направете изложение в градината, където децата и техните родители могат да разгледат и да се гордеят с техните постижения. Това може да включва рисунки, колажи, модели или други творчески проекти.

Подаръци и грамоти

Подгответе специални грамоти или дипломи за всяко дете, които да се връчват по време на отпразнуването. Включете тяхното име, сладка снимка и кратко споменаване на техните постижения или специален спомен от времето им в градината.

detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com