Всяко детенце очаква с трепет коледния си подарък, а какво по-хубаво от това към подаръка, детенцето да получи обратно писмо от Дядо Коледа, подписано специално за него, с мокър печат от Северния полюс?

Малцина от нас знаят, че съществува място, което се доближава до детските ни фантазии. То е въплъщение на коледния дух и на празничната традиция. Това е селото на Дядо Коледа, там, където пристигат всички писма от послушни и непослушни дечица. Именно от този адрес идват оригиналните писма с текст от Дядо Коледа, както и сертификатите за добри деца, които може да поръчате от www.koleda.net.

Затова всяко писмо има етикет, на който е изписано името на получателя и подателя – Дядо Коледа, Северен Полюс.

Партньорите ни от www.koleda.net предлагат най-емоционалния и коледен продукт за сезона – Писмо от Дядо Коледа и сертификат за добро дете отново от белобрадия старец. Няма малчуган, който да не реагира емоционално на предлаганото от тях писмо от Дядо Коледа и сега е най-доброто време, за да накарате нечии чисти очички да засияят и едни устни да се разтегнат в усмивка. За целта дори не е нужно Старецът, предвождан от еленчето Рудолф, да влиза през комина. Достатъчно е да изберете от готовите 9 шаблона текст или опция за собствен такъв и вече сте извървели половината път към радостния празничен момент. 

Може да се възползвате от нашия промокод detskitegradini за отстъпка 5 лв. в цената

Сертификат от Дядо Коледа за цялото семейство

Сертификат от Дядо Коледа за най-добрия приятел на дядо коледа, сертификатът е подпечатан с автентичния червен восъчен печат на Дядо Коледа и е надписан с името на получателя. Изпраща се в украсен пощенски плик на Дядо Коледа.

Ако искате да поздравите и любимите си хора за празника, в сайта им ще откриете и ръчно изработени коледни картички са идеални за всички в списъка ви – независимо дали са близо или далеч, към всяка коледна картичка с плик, може да добавите допълнителна украса, за допълнителна празнична атмосфера и автентичност към вашите коледни картички. 

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com