Правителството взе решение – от този петък (27-ми ноември) до 21-ви декември включително се преустановяват посещенията във всички образователни институции – в това число детските ясли и градини, както и учебната дейност на ученици минава онлайн. Забраняват се всякакви извънкласни дейности и занимания и в училищна и в извънучилищна страна, образователни центрове и школи, университети, детски клубове.

Преустановяване на всякакъв вид колективни спортни мероприятия, конгресно-конферентни мероприятия, семинари, конкурси, културни и други развлекателни мероприятия, включително частно организирани тържества.

Продължаване на забраната за посещения в дискотеки, пиано барове, нощни барове, бар-клубове. Пето – преустановяване на работата на заведенията за хранене и развлечение: ресторанти, заведения за бързо обслужване, увеселителни и игрални зали, питейни заведения, кафе-сладкарници, барове и др. Същите могат да работят само за доставки на храна по домовете.

Преустановяване на работата на всички нехранителни магазини, включително търговски и големи центрове от типа мол, с изключение на аптеки, дрогерии, доставчици на пощенски услуги, банки, застрахователи и доставчици на платежни услуги.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com