Сдружение „Безопасни детски площадки“ отбелязва 7-мия си рожден ден с празник за децата и семействата на открито в парка на София Тех Парк. 

Ваканциада на 17 юни, събота, 10-16 часа.

Това ще бъде първото в София събитие без отпадъци, което е подкрепено от BG Бъди Активен, в партньорство със София Тех Парк. За осъществяването на празника си търсят доброволци.

Заповядайте на “Ваканциада: 7 години Сдружение „Безопасни детски площадки“. На 17 юни, 10-16 часа, в парка на София Тех Парк организираме голям празник за деца и родители, с който да отбележим своя рожден ден и още по-важно: началото но ваканцията! Това ще бъде първото в София спортно събитие без отпадъци, което е подкрепено от БГ Бъди Активен и се организира в партньорство със София Тех Парк.

Спорт за всички и на открито

Ръгби, скаутско приключение, бразилско джу-джицу и бокс, лека атлетика и фитнес за деца, ходене по въже, катерене, стрелба с лък са част от спортните ни предложения за децата. Ще има и готварска и арт работилници, Книговище отново ще ни покажат колко е забавно да четем заедно, ще разберем как да учим история лесно и бързо с игра и с викторини, ще има и роботи. Ще си поговорим как да бъдем в безопасност онлайн. Ще видите и първите в България тетрадки за многократна употреба, които се рециклират.

За да не сме гладни, ще се погрижим да имаме полезни лакомства и безвредни близалки, вкусотии с киви, ще научим от първа ръка защо е важно да приемаме рибено масло, как колагенът поддържа спортуващите силни. Район „Младост“ ще представи интересни предложения за децата от района през ваканцията.

В парка ще бъде поставен Шишеяд – голяма метална конструкция с формата на бутилката, в която ще събираме пластмасови шишета до 3 л, задължително компресирани (смачкани), което след това ще се рециклират. С поставения Шишеяд, се присъединяваме към кампанията на сдружение „BG Бъди активен“ – “Искам да съм полезен… Рециклирай ме!“, която се осъществява с финансовата подкрепа на Фондация „Кока Кола”. Идеята е част от програмата на сдружението „Място България“.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com