Семейство Болдуин отпразнуваха шестия рожден ден на сина си Рафа. Той е най-голямото момче в семейството от общо 6 деца. 

“Първото дете ядеше здравословно, петото е на близалка” – написа Хилария Болдуин към кадър, на който който Едуарду Пау си е грабнал от украсата на тортата.

Той се роди на 8 септември 2020 г., а името му означава „богат закрилник на мира и светлината“.  Хилария е известна със здравословния си начин на живот. За да може да кърми Еду дълго време, тя пиела много кокосова вода, а част от кърмата си замразявала. Като майка на 6 деца тя съветва да се приема много вода, за да бъде тялото добре хиратирано. Самата тя също се храни с много протеини и полезни мазнини.  Най-малкото дете в семейството е Лусия. Тя се появи в многодетното семейство малко след последното рдаждане на Хилария. “Точно като братята и сестрите ти, ти си сбъдната мечта – написа майка й.

В Деня на майката Хиария сподели умилителен кадър, на който около нея са всичките й 6 деца. “Майката е човекът, който познава болката при раждането на дете и копнежа да бъде майка. Да си майка е титла, която приемаме, когато обичаме и се грижим за друго същество. Всички вие ме вдъхновявате ежедневно, като ми давате сили да се стремя постоянно да бъда майката, с която се надявам децата ми да се гордеят!” – сподели в емоционален пост тя.

3 лесни стъпки какво да правим, ако говорът на детето закъснява

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com