Академия за родители кани всички семейства – жители и гости на столицата, на семеен фестивал пред НДК

На 9 септември от 10:00 до 18:00 часа алеите пред Кино Кабана ще се превърнат във фестивално градче за родители и деца.

Всеки родител, който се вълнува от темите за правилата и границитеконфликтите между децата, свързването с тях в забързаното ежедневие, екранно време и любов към книгитепроблемно хранене и още, ще може да чуе съвети от практиката на 11 доказани специалисти от сцената на лятно Кино Кабана.

Програмата е с вход свободен и всеки може на живо да зададе своите въпроси на Дора Прангаджийска, Милена Манова, Анита Гергова, Искра Джанабетска, Ели Мантовска, Радостина Стоянова, Валерия Рачева, Анна Влаева и още. 

Академия за родители предлага на гостите на събитието и възможност да получат напълно безплатно професионален съвет относно развитието на детето, детския съносъзнатото родителствоемоциитеадаптацията в детската градина и училищесемейните отношения и още много, от над 20 практикуващи специалисти, които ще консултират семействата на място през целия ден.

Зад каузата на Академия родители застават и десетки организации, които предлагат услуги и продукти в помощ на цялото семейство.

В специалната зона за детски работилници най-малките гости на събитието ще се срещнат с над 25 образователни организации, които ще се включат с открити уроци и занимателни работилници по роботика и програмиране, английски и китайски, спорт и музика, комикс и още.  

Цялото семейство може да прекара един пълноценен ден на Академия за родители, да получи полезни съвети и насоки за родителството, и не на последно място – да се забавлява! Организаторите и техните партньори са подготвили много подаръци за семействата! 

Събитието е напълно безплатно след регистрация на www.parentacademy.bg 

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com