Благодарствено писмо до 4 институции изпратиха от родителския колектив на група „Теменужка“ във великотърновската детска градина „Здравец“. Те са отправили своята кореспонденция до Министерството на образованието, кмета на старата столица, Регионалното управление на образованието и до Дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“ в Общината.

Благодарственото писмо е към учителките от групата Красимира Костадинова и Росица Стоянова, както и на директора на детското заведение Илияна Стойчева.

„Благодарим на нашите невероятни учителки, които през цялата учебна година бяха наша опора и подкрепа. Благодарим на госпожа Илияна Стойчева, която като орлица бди над децата, и на невероятния колектив“, се казва в писмото.

Родителите посочват още, че децата им са  винаги усмихнати, защото получават любов и внимание от своите учители.

Това е градина на сбъднатите мечти. Задружни, добри, радостни, артистични, весели, енергични, целеустремени- това са те, колектив, на когото дължим поклон, уважение и респект. За това, че извайват най-приказните цветя на община Велико Търново”, се казва още в благодарственото писмо.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com