Арчи ще има брат или сестра

Меган Маркъл и принц Хари очакват второто си дете, потвърди говорителят на херцога и херцогинята на Съсекс пред HuffPost в неделя. “Можем да потвърдим, че Арчи ще бъде голям брат. Херцогът и херцогинята на Съсекс са щастливи да споделят, че очакват второто си дете”, заяви говорителят в изявление.

Меган Маркъл за стопанния си аборт

Това ще бъде второто дете за херцога и херцогинята на Съсекс, които посрещнаха сина си Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор през май 2019 г. В момента Арчи е седми по линия на трона, но няма титла.

Фотографът Мисан Хариман, дългогодишен приятел на кралската двойка, дистанционно направи снимката по-долу, за да отпразнува най-новото попълнение на семейството.

През ноември Меган Маркъл разкри в статия за New York Times, че е претърпяла спонтанен аборт това лято. Съпругата на принц Хари разказва в емоционално есе драмата, през която са минали двамата и колко им е трудно и в момента.

Всичко се случило в една юлска сутрин, която „започнала обикновено като всеки друг ден“, пише бившата актриса. Тя “станала, нахранила кучетата, прибрала дрехите на Арчи, вързала си косата на опашка и се навела да вземе сина си от креватчето”. В този момент се случило. Докато сменяла пелените на Арчи почувствала много силна болка.

„Да загубиш дете означава да носиш със себе си почти непоносима скръб. Много хора са го преживели, но малцина говорят за това“, казва още Маркъл.

Но ето че двойката вече очаква своя втори наследник.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com