На 3 юни в Международно Висше Бизнес Училище, на ул. Винсент ван Гог 7, ще се проведе форум „Спокойни бебета“. Събитието е естествено продължение и подобрена версия на познатото на родителите събитие – SlingoFest. Зад организацията на ,,Спокойни бебета‘‘ стоят майки и професионалисти в сферата на женското и детското здраве, кърменето, храненето, бебеносенето, съня, които добре знаят пред какви предизвикателства са изправени родителите след появата на техните наследници.

Целта на Форума е да даде възможност на всички гости да разширят своите познания относно подготовката за появата на бебе в техния дом. Създател на събитието е Ани Събева – консултант по бебеносене, сън и първи грижи за новородено, и собственик на “Slingomania”. Тя, заедно с event агенция Alternative Advertising, организират Форума в подкрепа на младите семейства, за да ги направи по-уверени и спокойни в грижите за новороденото им бебе. Защото едни спокойни и уверени родители означават едно щастливо дете!

Форумът е с вход свободен, гостите ще се насладят на богата програма, подготвена от водещи експерти в грижите за новородени и бременни. По време на лекциите в зала различни специалисти ще споделят своите знания и опит относно теми като: “Раждане”; “Възстановяване след раждане”; “Първи грижи за спокойни бебета”; “Кърменето от А до Я”; “Сънят на бебето през 4-тия триместър и как се променя след това”; “Бебеносенето – естествено продължение на бременността”.

Паралелно, посетителите ще имат възможност да се запознаят с различни полезни брандове в изложбената част, предлагащи разнообразни продукти и услуги както за бебета и бременни жени, така и за млади родители, водещи активен начин на живот.

В базара участие ще вземат популярни и утвърдени международни и български марки.

Организаторите са се погрижили за комфорта и спокойствието на родителите и техните по-големи деца. На Форума ще има изградена зона за отдих на открито и детски кът, за да могат семействата да почерпят максимално знания и да се потопят в преживяването, подготвяйки се по най-добрия начин за едно толкова важно събитие като посрещането на новия член в семейството.

Зад идеята по създаване на този Форум стои Ани Събева – консултант по бебеносене, сън и първи грижи за новородено, и собственик на “Слингомания”, създател на програма “Спокойни бебета” и един от организаторите на SlingoFest. Тя споделя: “Нашето желание е всеки един настоящ и бъдещ родител да получи подкрепа, подготовка и увереност за различни ситуации, свързани с грижите, съня на новороденото, кърменето и бебеносенето.” и добавя:

“Осъзнатото майчинство и бащинство ни мотивират да изграждаме себе си – да питаме, да се учим, да имаме практически опит, да търсим и да намерим правилните умения, превръщащи началото на живота в приключение, което сплотява”

www.forum.spokoinibebeta.com

Форма за записване за Форума: http://bit.ly/3JSCGQz

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com