Детската е специално място, което заслужава подобаваща украса, с която да отпразнуваме ежедневно магията на детството. Тя привлича все повече внимание по отношение на съвети за декорация, а стикерите за стена са отлична алтернатива за подобряване на интериора на детската стая, без да се налага да влагате твърде много пари в ремонти.

Детските стикери за стена се предлагат в широка гама от размери, модели и теми и са идеални за създаване на детска стая по игрив начин, който стимулира детето и всичките му сетива.

Как да избера най-подходящия детски стикер за стена за моето дете?

За всеки етап от детството пасва различен дизайн на стикерите и поради това декорацията също трябва да е различна. Всеки родител може да избере според вкуса на детето или своя модерна детски стикери от stickerix .

Бебешка стая

Бебешката стая естествено има много повече общо с вкуса на родителите, отколкото с този на самото дете и обикновено е съставена от деликатни елементи, които стимулират детето в неговото развитие.

Когато избирате детски стикери за стена за бебешката стая, заложете на най-деликатните стикери, с по-малко детайли и в по-неутрални цветове, особено ако стикера е близо до кошарата. Това е така, защото много крещящите стикери могат да отвлекат вниманието на бебето и да го безпокоят, например преди лягане. Прекомерните стимули не са здравословни за бебетата, така че е по-добре да изберете умереност при избора на стикери.

Детски стаи от 2 годин

От 2-годишна възраст децата започват да осъзнават света и собствените си вкусове и предпочитания. Освен това обикновено това е времето, когато те получават собствено легло и постепенно стават по-независими. За тази фаза можете да изберете стикери, които отговарят на личността и вкусовете на детето, съобразявайки се с неговата възрастова група и общата декорация на стаята – любим цвят, любим мотив, любим герой от детски истории или филмчета. Използването на стикери ще стимулира игровата страна на детето и ще подпомогне неговото развитие и креативност.

Видове детски стикери за стена

Мотивите на детските стикери за стена са много, за да зарадват колкото се може повече деца. Всеки стикер е с очарователен образ, подходящ за детската стая, но и за деца и възрастни, с въздействащ ефект на маслени бои.

Стикерите във формата на растения, дървета, цветя, пеперуди и сови са идеални за бебешки стаи, докато тези във формата на жирафи, лъвове и по-цветни дизайни са идеални за по-големи деца. Ако детето е запалено по животните, например, е възможно да направите истинско сафари в стаята му, като използвате само стикери.

Когато декорирате детската стая, не е необходимо да се придържате към стереотипите, според които розовото е само за момичета, а синьото е за момчета. Вместо да се придържате към тези условности, слушайте какво има да каже детето, вижте какво харесва и декорирайте според предпочитанията му, каквито и да са те.

Стикери за детската градина или училище

Искате да декорирате в страхотни и цветни картини детската градина или училището на децата ви? В Stickerix има стотици дизайни на образователни стикери за стена, с които да направите на малките любознателни дечица по-красив и отворен към света интериор.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com