Маган и съпругът ѝ Джошуа, двойка от Северна Дакота, решили да имат още едно трето дете, но плановете се променили в последствие. Двойката, когато решили да опитат за още едно бебе с надеждата да имат момиченце, имали две момчета Яков на 7 и Матю на 2. Но в последствие разбрала, че вместо едно момиченце, тя очаквала петзнаци – момчета.

Майката, която има синдром на поликистозните яйчници, което медицински означава, че тя няма естествена овулация, при предишните бременности е приемала лекарства за плодовитост и терапии. Но преди да я започне при последната бременност, тя заченала естествено.

Радостна мама – за живота с трима мъже

„Започнах да се чувствам наистина странно и си помислих, че със сигурност няма начин да съм бременна, защото всъщност никога не съм овулирала сама.Но се оказа, че съм и то с петзнаци“, коментира Меган.

Двойката отишла на ултразвук по време на шестата гестационна седмица, където първоначално им било казано, че е налице само един сърдечен ритъм и е малко вероятно и петте да бъдат жизнеспособни. Върнахме се след седмица и тогава видяхме пет удара на сърцето.

„След ултразвука казах на съпруга си, че не мога да се прибера у дома, защото ми трябваше време да осъзная какво се случва, тогава плаках около час.

30-годишна мама, виждам те

„По-малкият ми син Матю се роди със синдром на Неджър и прекарахме около три месеца в неонатологичното отделение за интензивно лечение с него. Беше наистина трудно“.

Петзнаците са родени около 2:20 ч. И така семейството посреща Алисън, Адам, Медисън, Ема и Клоуи. В рамките на три дни след раждането Меган била изписана от болницата с бебетата, въпреки че лекарите преди това я предупредили, че може да се наложи кръвопреливане поради множество усложнения при раждането. А самите бебета са родени без усложнения, но в 32-а гестационна седмица, което ги определя като недоносени, и три седмици са били също в неонатологичното отделение за интензивно лечение.

Сега семейството е добре и отглежда седемте си дечица с голяма любов.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com