Британска благотворителна организация, ангажирана с ограничаване членовете на семействата, за да помогне за спасяването на околната среда, е дала награда на принц Хари и Меган Маркъл за решението им да имат само две деца, пише Page Six. Призът на “Population Matters” е с еквивалент 695 долара и е за тяхното „просветлено решение“ да имат малко семейство. Изтъкнат е и аргументът, че те служат като „пример за подражание за другите“. 

Всяко второ столче за кола монтирано погрешно

От организацията заявяват, че по-малките семейства намаляват въздействието върху Земята и осигуряват по-добър шанс за живот за всички деца. „Поздравяваме херцога и херцогинята, че са взели това решение и са потвърдили, че по-малкото семейство е и щастливо семейство.“ – пишат те в свое изявление. 

Детски градини само за ваксинирани родители

През 2019 г. Меган и Хари споделиха в интервю, че планират „максимум две деца“. Наскоро те посрещнаха на бял свят второто си дете, дъщеря си Лилибет. Първото им дете е Арчи, който се роди през 2019 година.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com