Черен уикенд от 18 до 20 ноември с до 40% Kids Corner BGонлайн магазин за бебешки и детски дрехи и аксесоари

Искаш да попълниш детския гардероб с нови празнични, коледни, но и различни и качествени модели дрехи? Kids Corner BG е онлайн магазин за бебешки и детски дрехи и аксесоари, направен с много любов от Зоя и Цвети – и двете са майки на три малки прекрасни дечица и са създали Kids Corner BG с идеята да направят нещо стойностно и красиво и да създадат положително изживяване в търсенето на бебешко облекло, което като родители ни се случва доста често.

Зоя и Цвети ще ви зарадват с Черен уикенд от 18 до 20 ноември с до 40% намалени модели – ежедневни и официални, подходящи за поводи като сватба, рожден ден, официални бебешки дрехи за кръщене, комплекти, които ще събудят въображението ви за много оригинални домашни или професионални фотосесии покрай празниците.

Последвайте ги за още оферти – https://www.facebook.com/kidscornerbg и https://www.instagram.com/kidscornerbg/

15% отстъпка на всички артикули в Милион Играчки от 21 до 30 ноември

И аз, и вие сме прекарвали безброй часове в търсене на безопасни и интересни играчки за нашето игриво и любопитно дете. Тази задача се оказала трудна и за създателите на магазина в ролята им на родители и така се родила идеята за Милион играчки, сайт създаден с любов и стремеж да събере на едно място първокласни детски дървени играчки, кукли, пособия за ученика и много други.

Мисията на Милион играчки е да обогатяват детството на малчуганите с образователни, оригинални и преди всичко – безопасни играчки. Такива са страхотните детски дървени играчки, които ще откриете в сайта им, като в периода 21 до 30 ноември, всички артикули са с 15% намаление.

Последвайте ги за още оферти – https://www.facebook.com/Milionigrachki

Leckar България с отстъпки от 10 до 25%

Ако искате да разнообразите семейната трапеза с иновативни диетични хранителни продукти, подходящи за деца и диабетици и не само, Leckar е българска компания, разработила „специални серии“ от хранителни менюта, базирани на препоръките на лекари и специалисти.

На фокус по време на Черен петък – 25-ти ноември, Leckar България ще ви предоставят отстъпки от 10 до 25% на сладки сиропи без захар, био течни ферментирали подправки, био сладки ябълкови оцети с различни вкусове.

Био сладките им сиропи без захар BIO Safe е единствената в света линия БИО сиропи с истински ферментирали билки и подправки, произведена на базата на сироп от агаве, с голямо количество фруктоза и нисък гликемичен индекс, подходяща за деца и диабетици. Сиропите са перфектни за контролиране на сладостта на ястията и добавяне на вкусово разнообразие към различни видове диети. За почитателите на вкусните храни, течните ферментирали подправки на Leckar са чудесен избор, с по-концентриран вкус и аромат на подправките в кухнята, издържащи цели 2 години. А за салатите, Leckar са приготвили сладки ябълкови оцети с над 10 различни вкуса и много повече ползи и полезни вещества.

Последвайте ги за още оферти – https://www.facebook.com/leckarBG и https://www.instagram.com/leckar_bg/

Поезия за специални случаи – Индивидуални приказки от Веси

Индивидуалната приказка е скъп и много оригинален подарък за всеки повод. А предстоящите коледни празници ще станат още по-вълшебни за вашите дечица, ако ги превърнете в главни герои в приключение, написано специално за тях! Дядо Коледа е в беда! Или джуджета са се изгубили. Машината за подаръци не работи! Рудолф не иска да потегли с шейната! И още безброй коледни приключения очакват своите малки герои!

Напълно индивидуалните приказки са измислени и написани специално за вашите дечица. Веси не използва предварително подготвени текстове и вашият малък герой получава приказка, в която оживяват най-големите му мечти! Индивидуална приказка може да бъде написана за всеки герой и за всеки повод, но коледните книжки са само за деца. Книжните тела са здрави и луксозни, с твърда корица и твърди страници, цветно илюстрирани, напечатани върху висококачествена фотохартия с изключителна трайност на цветовете. А от тази година има възможност героят да оживее със собственото си личице върху страниците на книжката, с помощта на дигитална илюстрация. Срокът за написване и изработка е до 14 дни. Книжките пристигат при вас надписани, грижливо опаковани и готови за поставяне под елхата.

Цената на индивидуалната приказка е 75 лева. На база кратка информация от ваша страна, Веси ще напише коледната приказка на вашето детенце, съобразена изцяло с желанията, мечтите и ежедневието му. А вие ще бъдете спокойни, защото преди да заплатите, ще имате възможност да прочетете черновата, да бъдат нанесени корекции по текста при желание и да се убедите, че приказката е написана само и единствено за вашия малък герой!

Последвайте я в социалните мрежи- https://www.facebook.com/fromVesselaG

До -30% в сайта на Kilimche.bg

В сайта на партньорите ни от Kilimche.bg в периода от 25 до 27-и ноември ще откриете оферти с до -30% намаление на топлоизолиращи килимчета и други аксесоари за детската стая – кутии за съхранение, стикери, играчки и аксесоари за хранене.

Килимчетата на Kilimche.bg са изработени от XPE пяна, нетоксичен материал, без BPA, без мирис и с антибактериални свойства. Шарените картини от градове, гори, площадки и още красиви десени са и от двете страни на килимчето. А мастилото използвано за сладките дизайни, е нетоксично, покрито с PE филм. Килимчето е перфектно и като голяма постелка за пикник или в двора, която осигурява перфектна и безопасна повърхност за вашето бебе на открито.

Последвайте ги за още оферти – https://www.facebook.com/kilimche.bg/ и https://www.instagram.com/kilimche.bg/

Предстои най-голямото намаление за годината в онлайн магазина на KalaBaby до – 50% от 25 до 27-и ноември

Предстои най-голямото намаление за годината в онлайн магазина на KalaBaby до – 50% от 25 до 27-и ноември. При тях ще откриете дървени играчки, всичко за захранването, биберони, пелени и одеялца, дрехи, раници и още много аксесоари за бебета и деца – устойчиви продукти, подбрани от мама за мама. Подсигурете коледните подаръци както и най-важните принадлежности за бебето и детето на наистина ниски цени. Качеството е безкомпромисно, а Ники опакова всяка пратка с много старание и грижа към детайла. 

Последвайте ги за още оферти – https://instagram.com/kalababy_bg и https://www.facebook.com/kalababybg

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com