С новородено бебче вкъщи всеки би подходил към хитринки или ежедневни улеснения, които да ти помогнат да бъдеш по-добра версия на себе си като родител. Какво на мен ми помогна в ежедневието ми като майка? Вижте в статията:

ОМММ Позитивно родителство

Какво всъщност представлява позитивното родителство? Какви методи са свързани с него? Каква е философията му?

Не съществува понятие като перфектен родител, както и понятие като перфектното дете. Затова ако искаме да бъдем добри и успешни в подхода си към децата, можем да настроим мислите и чувствата си като се превърнем в позитивни родители.

Това е напълно възможно с философията на позитивното родителство, това мисли и споделя Цвети Христанова – сертифициран консултант и майка на две прекрасни деца, жена, която следва мечтата си и е приела за мисия да подкрепя семействата и техните деца по света, за да могат да се радват на повече позитивни дни и семейно щастие.

Как ще ви помогне Оммм?

Ядосани сте, детето се тръшка за поредната играчка, а вие не знаете какво да направите, освен да си изтървете нервите и да викате.

Колкото и да сте ядосани, дисциплината няма да бъде ефективна в дългосрочен план ако е предадена с крясъци и обиди.

Това е един от ценните съвети, които би ви дала Цвети в този момент. А какво би било тя да ви съветва всеки ден?

Само с един клик в ОМММ вие ще достигнете до 20-те урока, които носят основите на подкрепящото и позитивно родителство със съвети от реалното ежедневие на един родител.

Оммм Позитивно родителство ще ви помогне да разберете модела и следвате практиките на позитивното родителство всеки ден чрез реални примери и методи, които може да използвате веднага. Налично е както за Андроид, така и за iOS, а скоро ви очаква нов дизайн, подобрена функционалност и безплатна версия, за да може всеки сам да се убеди в ползите на приложението преди да отключи пълния курс.

Unicorn Baby App – приложение за спокойни нощи

Когато искате да въведете полезни навици за сън и дори да научите бебето да заспива само. Приложението предлага лесно достъпна информация под формата на текст, видеа и инфографики – всичко за детския сън на едно място. При това буквално на една ръка разстояние на телефона ви, достъпно по всяко време на денонощието.

Подходящо е за родители, които искат да се справят сами, но нямат излишно време за дълги уебинари или неизчерпателни и противоречиви статии в интернет.

Какво ще намерите в приложението?

Информацията е поднесена в няколко категории: самостоятелно заспиване, асоциации за заспиване, нощни събуждания, дневен сън, режим, рутина, полезно за съня, план за сън. Така лесно ще намерите отговор на конкретен въпрос.

Има раздел „За теб“ където материалите са подбрани специално за вас. Приложението ги генерира автоматично след като отговорите на въпросник и така получавате готово решение. Така ще знаете откъде да започнете. А също и сами можете да добавяте материали там.

И всичко това разделено по възрасти, за да можете да актуализирате знанията си докато бебето расте.

Кое родителите намират за най-ценно в Unicorn Baby App?

Преди всичко насоките за самостоятелно заспиване описани в няколко метода, плавни или бързи, но винаги ефективни, така че родителите да изберат най-подходящия за тях. Налично е както за Андроид, така и за iOS.

Има и режими по възрасти, които стопяват колебанията за това кога да приспим бебето.

Потребителите ценят и насоките как сами да си съставят план за сън, а също и раздел „Често срещани затруднения“, където могат да намерят разрешение на неочаквани проблеми.

Използвайте кода ни за отсттъпка detskitegradini10

Unicorn Baby App непрестанно се обогатява с ново съдържание, като в следващите месеци акцентът ще е върху кратките видео материали. А ако случайно (но малко вероятно) не откриете отговор на въпроса си, създателите се ангажират в рамките на 2 седмици да добавят новата информация.

Беборан – Мобилното приложение за захранване и цялостно развитие на бебето

Създадено от родители-педиатри, приложението Беборан предоставя най-основната информация за развитието и храненето на бебето от неговото раждане до навършване на първата му годинка.

Какво ще намерите в приложението?

Основните функционалности са да записвате и следите храненето, съня, сменените пелени, промените в ръста и теглото на бебето, както и да четете статии за развитието му.

Може да засечете времето, докато кърмите от лява или от дясна гърда, да въведете и ръчно кърмене, хранене с бутилка или с твърда храна и да направите справка във всеки един момент какво, колко и кога е изяло бебето ви. По същия начин с приложението може да следите с таймер времето за сън, а можете и да го въведете и ръчно, както и да записвате смяната на пелените. В Беборан може да следите как се променя ръстът и теглото на бебето и да виждате в графичен вид прогреса от раждането или само за избран период. Налично е както за Андроид, така и за iOS.

В приложението откриваме и секция за здравословното състояние – „Симптоми“ и „Лекарства“, „Имуницации“, „Прегледи“, „Напомняния“, където да следите важните дати и да сте спокойни, че няма да пропуснете нещо. В Беборан има дори визуализация в кой месец кои зъбки да очаквате да поникнат и отбелязвате кое зъбче кога е поникнало на вашето бебче. Храните са друга голяма и много полезна част от информацията в Беборан. В момента има 77 храни, за които педиатрите ни са дали насоки за всяка една от тях кога се въвежда в диетата на бебето, какво съдържа, защо е важна за правилното развитие, как да я подберете, когато я купувате и как точно да я приготвите преди да я дадете на бебето. След като въведете храната, я маркирате като въведена.

Може да я маркираме и като любима храна, ако бебето ви я е харесало и да си запишете реакциите на бебето в полето за допълнителна информация.

След като тествате приложението, може да споделите с екипа на Беборан препоръки за оптимизация и подобрение.

detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com