Открихме място, където игрите срещат обучението, а вместо да има сблъсък между тях, двете правят уникална синергия. BAMBOO Kids House е частна детска градина (за деца от 1,5 до 6 години), намираща се на изключително удобна локация в квартал Драгалевци.


Сградата е изцяло новоремонтирана и разполага с просторни помещения и отделни кабинети – Монтесори кабинет, оборудван с лицензирани материали, арт кабинет, физкултурен салон, медицински кабинет, трапезария, отделно спално помещение.

Интериорът на занималните създава усещане за домашен уют и следва характеристиките на типичната Монтесори среда, отличаваща се с изчистен стил, топли цветове и естествени материали.

BAMBOO Kids House разполага със самостоятелен просторен двор, в който освен площадките за игра, е обособена и
зеленчукова градинка, за която децата полагат грижи. В BAMBOO Kids House приоритет е изучаването на английски език, математика, развитието на речевите способности и социалните умения на децата, както и безгрижните игри на открито.

Детската градина предлага разнообразни допълнителни дейности – йога, танци, балет, футбол, ски училище, редовни излети в планината, посещения на музеи, куклен театър. Храната в BAMBOO Kids House се доставя от лицензирана детска кухня,
отговаряща на всички нормативни и хигиенни изисквания за здравословно хранене.

Освен стандартното меню, родителите могат да изберат вегетарианско или хипоалергенно меню. Безопасността на децата е подсигурена с постоянно външно и вътрешно видеонаблюдение.
Учебната програма следва стандартите на МОН и съчетава Монтесори метода с най-съвременните методи на преподаване, фокусирани върху когнитивното и социо-емоционалното развитие на децата. Младите и квалифицирани преподаватели се стремят да отговорят на интересите и потребностите на всяко дете, следвайки индивидуален подход и насърчавайки самоувереността на децата.

Избирайки BAMBOO Kids House, осигурявате на своето дете стимулираща и подкрепяща среда, в която децата се чувстват обичани и приемани, докато придобиват нови знания и практически умения. Целта на педагогическата програма е по забавен и увлекателен за децата начин да подхранва интереса към знанието и да стимулира спонтанното учене.

За да научите повече за BAMBOO Kids House, посетете сайта
https://bambookindi.com/ или се обадете на тел. 0885746832

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com