Христина, която е двигател на Ergo Dance, разказва за Детските градини как в началото Ergo Dance е било една смела мечта на един консултант по носене на бебе. Ето какво споделя за нас за Ergo Dance:

“Една мечта за популяризиране на бебеносенето. Една моя мечта да покажа свободата, която ни дава бебеносенето и всички положителни свойства, които има, както за бебето, така и за майката. И така, в една февруарска вечер дойде идеята за бебебносещ танц, който да покажем в шоуто “България търси талант”.

Бързо събрах група съмишленици, но тогавашната ми хореографка се наложи да замине извън страната. Но явно ни е било писано да го бъде, зящото дейността ми на консултант по носене на бебе ме срещна с Поли, която в момента ни помага за хореографията. И приказката започна. 

Следваха кастинги, снимки и много репетиции. Дни, изпълнени със смях и детски игри. Успяхме да останем задружни и да продължим напред, водени от двете ни най-големи любови – бебеносенето и танците.

Много хора ни питат как сме постигнали това при положение, че сме толкова голям екип. Отговорът е, че успяваме, с компромиси от страна на всяка една от нас в името на нашата обща кауза”, споделя Хриси.

Както знаете те са участници в шоуто и тази неделя те ще танцуват на пулофинал. На въпрос за какво ще използват сумата, ако спечелят наградата, тя казва, че майките са избрали кауза, която да подкрепят и тя е да помогнат на недоносените бебета в България.

Преди дни те записаха и пуснаха клип, с който показват свободата, любовта и топлината, която дава бебеносенето 

“Да покажем колко много нежност има в тези празници още повече, когато сме гушнали до сърцето си нашите най-мили същества – нашите деца”, каза още Хриси.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com