Днес ще ви споделим за един иновативен продукт, създаден от родители за родители, с много любов към малките бебета с първи зъбчета –  успокояващ гердан при никнещи зъби.

“Още щом стартирахме с първите прототипи за продукт, който да успокоява венците, но да се носи от майката на бебето, кърмещите и бебеносещите майки почти сами ни намериха. Оказа се, че продуктът ни притежава този интересен  страничен ефект: подпомага кърменето като задържа вниманието на бебето и кърменето протича по-спокойно. И да, ръцете на бебето са далече от косата на мама, което също е бонус!“, споделя Ива Христова – дизайнер на тези интригуващи гердани и съосновател на компанията Biberschatz.

Герданите Biberschatz са създадени едновременно като украшение за мама и за успокояване на бебето. Те са безопасни, идеални за дъвчене и чесане на сърбящите венци. Това облекчава болката и спомага за по-бързото пробиването на зъбките, както и за развиване на сетивните органи чрез различните цветове, форми и текстура.

Днес в компактното портфолио на Biberschatz намират място както небезизвестните им успокояващи гердани, така и гривни, клипсове за биберони и хипоалергенни гризалки от силикон и нетретиран бук, които са международно сертифицирани за безопасност и на материалите, и на дизайна. Брандът вече се предлага както на нашия български пазар, така и на европейския.

Безопасността не би трябвало да е конкурентно предимство. За нас безопасност и сигурност са нещо като „заводски настройки“ на изделието и фундаментална ценност на бранда ни. „Тестваме и сертифицираме, за да може на другите родители да не им се налага да се ровят и чудят безопасно ли е това нещо или не, да са спокойни, че тази „база“ е покрита по подразбиране и единственото  чудене да е кой точно дизайн да си избера“, споделя Ива.

Разгледате колекциите и специалните празнични предложения в онлайн магазина: https://biberschatz.com/

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com