детски дрехи, мода, мода за деца

детски дрехи, мода, мода за децаДетски дрехи и трендове 

Детски дрехи – как да обличаме малчуганите, ако искаме да сме в крак с модните тенденции? Добрият моден нюх се формира още в детството, затова подбирайте цветовете, с които обличате малчугана ви. Всеки има поне един спомен с дреха, която не е харесвал като малък, но въпреки това, го е носил насила. Сега това не е нужно – има дрехи на ниски цени, които са в много различни цветове и модели. Има и скъпи дрехи, които са маркови. Но разбира се всеки преценява, спрямо бюджета си.

Светлосиньо, сиво, розово и бежово – това са едни от най-предпочитаните цветове за детски дрехи. Черно, кафяво, жълто и зелено са второстепенни. Материалите, които се използват са памук, лен, коприна и кашмир. 

Индивидуален щрих

детски дрехи

Родителите, които искат да изградят добър вкус и стил на децата си, трябва да знаят, че финалният щрих е най-важен. Това са аксесоарите – очила, шалове, колани, шапки и диадеми или ленти за коси при момичетата. Ако детето ви се научи да носи аксесоари, то стилът му вече ще придобие съвсем различен облик.

Кожа и велур 

детски дрехи

Кожените и велурените якета са едни от най-стилните дрехи, които да изберете за вашето дете. Хубавото е, че може да ги ползвате за 3 от 4 сезона. 

Елегантен стил

детски дрехи

Ако искате детето ви да се облича като голям човек, то избирайте за ежедневно облекло ризи и панталони. 

Небрежно облечени

детски дрехи

Тениска, джинси и маратонки – хубавото е, че вече и малките момичета могат да носят дълги панталони, без да има предразсъдъци. 

Копи – пейст

детски дрехи

В интернет вече има много онлайн магазини, които предлагат дрехи един и същи модел за родителите и малки размери за децата. Това ще направи вас и малчугана ви много атрактивни и в същия момент стилни. 

Дрехи втора употреба?

Все по-модерно е да се купуват дрехи втора употреба. Но много детски специалисти са против тази практика, особено ако става дума за деца. Малчуганите могат да получат обриви или болести от носени дрехи или само дори от химията, с която се почистват. 

Вижте как да изберете подходящите обувки за вашето дете и как да го научите да се облича само. 

2 COMMENTS

  1. Здравейте! Поздравявам Ви за изчерпателната статия. Засегнали сте много интересна тема! 🙂