Има няколко причини, поради които едно семейство би искало да вземе детски мебели за дома си. Да започнем с това, че много инциденти могат да бъдат предотвратени с мебели, които не се използват по безопасен начин. Изборът на издръжливи във времето, безопасни детски мебели и правилното им позициониране вкъщи, може да направи огромна разлика както за безопасността на вашето семейство, така и за вашия бюджет.

В търсене на интересни, красиви, естетични детски мебели от качествени материали, открих Figo Toys

Прекрасен семеен бизнес, започнал през зимата на 2020г. след поредното затваряне заради Ковид кризата.

Елица Илиева е майка на четири деца със собствен бизнес – детски център от 2007г. Любовта към децата и всичко свързано с тях й е както работа, така и в живот. “Тогава семейството ми беше поставено в трудно положение. Един ден, седейки в празния детски кът със съпруга ми, решихме, че след като децата не могат да дойдат при нас, ние трябва да намерим начин да отидем при тях.

След много опити, ровене в интернет и подръчни инструменти се роди първият “Триъгълник на Пиклер”.

Удовлетворението беше голямо. След това из под златните му ръце излязоха столчетата с ушички, масичките и стените за катерене”, споделя Елица.

Тя всъщност дава идеите мъжът й ги реализира

Елица и мъжът й използват в изработването на прекрасните мебели естествени материали – брезов шперплат и липови профили. Боите и лаковете са сертифицирани за детски играчки. “Всичко е ръчна изработка – чертаем на ръка, изрязваме, шкурим и полираме”. Почти всички артикули използваме в детския център – така сме сигурни в качеството и здравината им.

Масичките и столчетата, етажерките къщички намират приложение във всяка детска стая, стига родителите да харесват природните материали ,а не пластмасата. Стените за катерене и катерушките са решението за игри в студените месеци и развитието на финната и общата моторика по метода на Монтесори.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com