Ако си родител на едно от тези 10 000 деца, което не е прието в детските градини в София, налага се някой да гледа детето, докато имаш работни ангажименти в центъра или околието? Дори и през уикенда? Искаш да повериш детето си на професионалисти, които са там на разположение дори и след 18 часа вечерта? Не се тревожи, открихме перфектното място за твоето дете – Забавачница Франки Хлапето.

Освен удобната локация, близо до Руски Паметник на ул. Свети Иван Рилски №2, центърът за целодневна и полудневна грижа за деца от 3 до 6 години Франки Хлапето е спокойно и любящо място, където вашето дете ще прекара деня във весела и малка компания (до 12 деца) Те ще се постараят да направят детството приключение, а не състезание, за да отгледат емоционално интелигентни, здрави и отговорни хлапета.

Забавачница Франки Хлапето предлага място за игри и учене на площ от цели 100 кв. м., в които има уютно обзаведена стая за почивка за децата, които имат нужда от такава, място където да се хранят с био и органична сертифицирана детска кухня, както и безглутенови печива и сладкиши, пресни плодове и зеленчуци, сокове и смутита. Място за игри, театър и спорт, както и специално за дечицата шведска стена.

Денят лети с интересните и образователни активности в центъра – изучаване на човека, растенията и животните, планетите и Космоса, подготовка за учебния процес – писане, четене, смятане, както и преподаване на чужди езици по метода на сугестопедията. Заедно с любящите гледачи децата ще правят научни експерименти, за да разберат същността на материите и техните свойства, няма да липсват и арт заниманията, където децата ще рисуват и творят с ръцете си, ще има и танци и песни за по-активните дечица и йога и спорт. Ще се играе театър, ще се прожектират филми и децата ще влизат в ролите си на любимите си герои. Ще канят изявени в своята област специалисти и учители, които ще ги учат на нови умения.

Децата ще отглеждат мини зеленчукова градинка и рибките в аквариума,

ще излизат сред природата и ще се учат как да се грижат за нея, тъй като един от принципите на Забавачницата е пластмаса и синтетика да бъде с минимално присъствие, а децата ще се учат как да събират разделно и да рециклират отпадъците си.

Основните принципи, по които работят в Забавачница Франки Хлапето са уважение, равенство, отговорност, съпричастност, трудолюбие и страст в изучаването на живота. Мястото предлага подредена и безопасна среда, която подкрепя вродената радост от ученето, подпомага развитието на самоувереност и сила у всяко дете. Във Франки Хлапето ще дават възможност на всяко дете да открива и развива талантите и уменията си, но и да мисли и прави неща за себе си – от лични грижи и хигиена до грижа за другите и околната среда. Всяко дете ще се третира като уникална личност, и ще бъде насърчавано да расте грижовно и независимо.

Франки Хлапето е създадено от Санди и Бени, за да имат те свое пространство, в което да въплатят мечтата си за място, където децата да се чувстват като у дома си

Пространство, следващо принципите за чиста и натурална среда, в която детето е най-важният обитател.

Александър е магистър по педагогика и психология, а през последните 8 години е работил с деца в предучилищна възраст в две частни детски градини в София . Албена е двигател на цялата идея, вдъхновител и визионер с усет към детайла на едно място за обитаване и изпълването му с дейности и движение. С натрупания опит и желанието да направят уникален продукт и услуга, сътворили Забавачницата. Нарекли я Франки Хлапето, така както все още наричат техния пораснал син на любимия му книжен герой от детството- костенурчето Франклин – едно мъдро, смело и забавно костенурче.

Техните услуги:

Седмична 5-дневна грижа

  • Полудневна грижа- 55 лв /ден
  • Седмична полудневна грижа -250 лв./седмица
  • Месечна полудневна грижа- 800 лв./месец
  • Целодневна грижа – 90 лв /ден (от 8:00 сутрин до 20.00 часа, с включена закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря)
  • Седмична целодневна грижа – 400 лв/седмица (от 8:00 до 20 :00, с включена закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря)
  • Месечна целодневна грижа – 1090 лв/месец (от 8:00 до 20:00 часа, с включена закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря)
  • Събота ( от 10.30 часа до 20.30 часа ) – целодневна грижа-100 лв./ ден (от 10.30 до 20.30 часа, която включва предиобедна закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря в 19.00 часа)
  • За грижа в съботния ден е необходимо предварително записване до четвъртък на текущата седмица

Не се колебайте да ги потърсите при въпроси – https://www.facebook.com/frankythekidsf/ и на 088 789 5571

detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com