Зъбите мъчат голяма част от децата, докато растат. Неразположението започва от 6 месеца и продължава чак до тригодишна възраст.

А след като се появят, често откриваме и други неразположения, като афти, възпаления или дори кървене на венците. Именно тогава започваме да търсим най-ефективния метод за лекуване на неразположенията в устната кухина.

В търсене на лек, който да щади организма на детето, родителите се запознават с множество продукти, но в повечето пъти неефективни или неподходящи за възраста на детето.

В този момент на помощ идват билките в лицето на българския натурален гел за венци – Gingival Pro, който е създаден от 94% натурални съставки.

Именно комплексът от четири билкови съставки – Смрадлика, Хамамелис, Арония и Лимонов екстракт, правят формулата ефективна срещу афти, възпаление на венците или кървене.

Първите две съставки спомагат за намаляване отока и възпалението, действат и антибактериално, както и намаляват дразненето и болката в устата.

Вторите две съставки – екстрактите от арония и лимон са насочени към стабилизиране на съдовите стени и намаляване на кървенето.

Вместо да варите билки и да комбинирате съставките им, гелът  успява да се нанесе лесно от родителя. Широкият спектър на действие прави пастата ефективна и при наранявания на устната кухина, което се случва често при децата.

Продуктът може да се ползва от деца от 3 годишна възраст.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com