Jolly Kids е бутиков английски образователен център за деца на 2-7 години, който предлага пълна алтернатива на детската градина под формата на целодневна занималня на английски език.

Програмата на Jolly Kids е холистична и изцяло авторска. Тя е вдъхновена от метода на пълното потапяне в англоезична среда.

Докато изучават приказки, създават арт проекти, изследват природата и света или просто играят, децата развиват ценни умения и научават английския език с лекота.

В центъра на програмата стои детето и неговите индивидуални нужди, а малкият размер на групите спомага за изграждането на специална емоционална връзка между преподавателите и децата.

Адаптацията се случва плавно и с грижа за всяко дете, а висококвалифицираните преподаватели подпомагат родителите в този толкова специален процес. Учителският екип е съставен от млади, мотивирани и усмихнати професионалисти от България и чужбина.

Седмичната занималня на Jolly Kids се провежда в Павлово всеки делничен ден от 9:00 до 18:00. Месечната такса за обучението е 1280 лв. и включва всички учебни материали, две плодови закуски на ден и 6 външни занимания (посещение на музей или театър) в рамките на учебната година.

кв. Павлово, ул. Проф. Иван Дуйчев 12В

☎ 0889 05 06 04 – пон-пт 9:00-18:00 ч.

☎ 0889 55 06 04 – ср-нд 9:00-18:00 ч.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com