znaiko

Времето за игра е най-ценното. Именно заради това трябва да го запълваме с полезни занимателни игри, от които детето ще има нужда в бъдеще, и чрез които ще трупа знания. Един от фаворитите ни в интернет, който радва и малки и големи със своята голяма гама от играчки, е oбразователният магазин за играчки Знайко.

Всяко дете има различен афинитет към науките и учебната материя, едни обичат астрономията, други обичат да смятат, трети обичат да тренират фина моторика с пъзели, а четвърти тренират знанията си с цялото семейство с настолни игри.

Любознателните деца имат непрестанен глад към знанията, а Знайко знае за това и не спира да се стреми да направи каталога си с играчки пълен за всички интереси и възрастови групи.

Да се потопиш в света на науката

Детето ви е любознателно и всеки път, когато видите как то се радва на небето, чете за планетите и звездите или е запален еколог, който всеки път иска да пипне някое насекомо, било то калинка или бръмбар, които лазят из тревата.

To детската серия оптичнo оборудване Levenhuk LabZZ – телескопи, микроскопи, бинокли, научни комплекти и оптични принадлежности ще зарадва малкия изследовател

Детската серия оптичнo оборудване Levenhuk LabZZ – телескопи, микроскопи, бинокли, научни комплекти и оптични принадлежности. Вижте секцията от игри за природните науки

Дървените играчки, които преподават най-важните умения на малчуганите – Educo

Холандските дървени играчки Educo се славят със своята висококачествена изработка и възможността да развият в детето най-важните умения и развитие на фина моторика и координация, представени под формата на забавна и цветна игра. Една от тях е писане в пясък, която изобщо няма как да омръзне някога на детето, тъй като може да рисува и пише безброй много пъти.

В играта “Писане в пясък” детето може да създава форми и да изписва букви и цифри с показалеца си или с помощта на дървените писалки

Да поиграем цялото семейство


Дървено “Не се сърди човече” – не губете семейния дух за игра

Домино, шах, табла. Не позволявайте семейният дух да изчезне, заради интернет. Настолните игри дават на децата най-подходящата среда за адаптация на децата с дадена задача. Да запомнят условията, да придобият спортментски дух, да играят честно, именно най-важните уроци се преподават чрез активното участие на родителите в процеса на обучение на децата. Цялото семейство се събират заедно и се забавляват под формата на игра и то каква!

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com