Детето ви е в предучиaлищна група и искате то да се подготви за първи клас подобаващо, знаейки азбуката? Тогава Зообука е точно за вас. Шарената азбука на Зообука ще помогне на малчугана ви това да се случи бързо, лесно и неусетно, съпроводено с много усмивки, активности и забавления.

Родителите сме първите “приятели” за игра с децата си и можем всеки ден да насърчаваме и използваме тяхната вродена любознателност, чрез позитивни образователни занимания. С помощта на Зообука може да откривате нови и нови игри и интересни занимания, които се надграждат и доразвиват спрямо възрастта на всяко дете. Именно, учене чрез игра е това, което ни предлагат Зообука.

Комплектът съдържа 30 броя двустранни карти, изработени от висококачествени материали, които позволяват лесната поддръжка и запазване на здравината дори и в ръцете на най-малките. Покрити са с дебел защитен слой, което ги прави трайни в годините. Картите позволяват безкрайно развитие на детското въображение и измислянето на най-различни интересни приложения.

10 трикa за по-лесен живот с деца

Вместо да натоварвате детето с писане и повтаряне на букви и то бързо да загуби интерес, ученето на азбуката може да бъде вълнуващо, когато се учи предимно чрез игра.

Доказано е, че чрез визуализация децата по-лесно придобиват знания и спомагат развитието им в дългосрочен план. Именно заради това ви препоръчваме картите на Зообука.

В сайта на Зообука може да откриете безплатни ресурси за игра с картите и напълно безплатна Дигитална Книжка с 25 предложения за образователни игри. Може да я изтеглите от тук.

Как да изберем най-удобната детска раничка?

Картите на Зообука ще бъдат една от най-полезните инвестиции, която ще направите за развитието на вашето слънчево дете, което тепърва ще открива неповторимия свят на знанието.

Статията е колаборация с онлайн магазина “Зообука” и е спонсорирана.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com