kidsville

Екип на Детските градини посети детската градина KidsVille и остана много очарован. Вижте какви впечатления споделяме.

Тя не е просто детска градина, а крепост на детството. Това е впечатлението, с което KidsVille завладява сърцата на малки и големи. Родителската ви интуиция ще ви накара да пожелаете да оставите детето си тук, още преди да сте прекрачили прага.

Невероятното местоположение с гледки към града и планината предлага усещането, че сте на почивка. Чист въздух и страхотен изглед, над шума, на безопасно и красиво място, където детето може да играе сред природата. 

С отварянето на вратата на намиращата се в сърцето на Витоша детска идилия, срещу вас се разкриват усмивки, приятелско отношение, специално внимание, които ще заличат всички ваши колебания. Предлаганата комбинация от млади и приветливи специалисти и опитни педагози е балансът, който всеки родител търси, но рядко намира.

Влизайки навътре, пред вас се разкрива свят на игри, забавления и изкуства. Арт работилница, лечебно плуване, латино и бални танци, шах и спортове са част от клубовете по интереси, намиращи се в KidsVille.

Но това не е място само за игри и забавни дейности – замислени и практикувани от най-добрите педагози, обученията се извършват спрямо индивидуалните и емоционални нужди на всяко дете.

Ние разбираме нуждата от един интерактивен план, който цели капацитетът на малчуганите да бъде реализиран и те да намерят своя път и интерес още от тази ранна възраст. Практиката – възпитанието и обучението в детската градина да се осъществява чрез общуване на английски език е доказано градивна.

И това не е поредният каприз на модерните родители. Разговорите на чужд език изстрелват детето в съвсем различна орбита от тази на неговите връстници и е изумително какъв сериозен старт в живота предоставят.

KidsVille е място, чиито достойнства можем да изреждаме дълго, сравнявайки ги с такива на световно ниво. Палитрата от възможности при нас е огромна и покрива целия спектър от желанията и мечтите на родителите.

Може да научите повече на адрес www.kidsville.space

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com