KidsVille е не просто детска градина, тя е крепост на детството, пълна с много любов и внимание, с грижовни преподаватели и квалифицирани специалисти, готови да осигурят атмосфера най-близка до семейната и така заедно да направите първите стъпки за вас и малчугана ви далеч от дома безгрижни и щастливи.

След няколко успешни години в квартал Драгалевци, KidsVille увеличи семейството си и приема малчуганите нова крепост в Бояна с удобна локация до резиденция „Бояна“ на ул. “Дъбова гора” 7.

В детската ясла квалифицирани педагози се грижат за поверените им деца с много любов и внимание. Персоналът се съобразява с индивидуалните потребности на всяко дете, включително хранителен режим и изисквания на родителите.

Освен по квалификацията и преподавателския опит, екипът на Kidsville е внимателно подбран, заради истинската си топлина и любов, иновации, мотивация и добри преподавателски практики. Преподавателите са посветени на ученето, както в личното си, така и в професионалното си развитие с един основен приоритет – придобиването на знания за всяко дете. Те се обучават да удовлетворяват образователните потребности на децата, за да развиват техните силни страни, интереси, знания и умения.

Kidsville Бояна може да се похвали с иновативна материална база с множество удобства, с изцяло естествени материали, просторни и светли помещения, а на разположение на децата са самостоятелни учебни и спални помещения, физкултурен, музикален и арт салони, помещение за хранене, открити площадки за игра, собствен детски плувен басейн и солна стая.

Възпитанието и обучението в детската градина се осъществява чрез общуване в условията на англоезична среда и използва световно утвърдени образователни програми и методи, в групи до 15 деца. Основен метод на обучение след 3 години в групите е Британската образователна система (IEYC) или с една дума „играта“ – съществен аспект от развитието на всички деца. IEYC и позволява на децата постъпателно, неусетно и най-важното радостно да трупат знания, докато изграждат личностни и социални умения.

От четиригодишни чрез интересни теми децата в Kidsville учат как да бъдат независими, как да общуват и как да водят здравословен начин на живот. Обучението по английски език се провежда по програмата Jolly Phonics, а програмата по МОН включва занимания по математика, български език, литература, природен и социален свят, музика, изобразително изкуство, конструктивно-техническа дейност и др.

След завършване на подготвителна група децата получават удостоверение за задължително предучилищно образование.

В удобно за Вас време. Ще имате възможност да се срещнете лично с директора Албена Христова. С нейна помощ, ще разберете дали KidsVille е мястото за вашите деца – kidsville.space

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com