Детски Образователен Център „Kinderland” е новооткрито място за малчуганите в града под тепетата, което предлага целодневна и полудневна грижа за деца от 2 до 5-годишна възраст.

Влизайки в залата за игра на центъра, ще разберете защо за тях са най-ценни детските усмивки

Интериорът, вдъхновен от модерния начин на живот и стимулиращ детската психика, внася едновременно радост и уют и предизвиква детските усмивки. А играчките характеризират цялостното обучение по метода Монтесори за ранно детско развитие и възпитание. Благодарение на иновативно изградената база и специално изработените Монтесори материали, децата натрупват практически опит, което ги прави уверени, самостоятелни и независими.

„Ръката е инструмент на мозъка“, казва Мария Монтесори, затова в центъра залагат на занимания, развиващи фината моторика на детските ръчички. Акцентират и върху развитието на социалните умения, обогатяване на речника на детето, стимулиране на въображението, както и върху вниманието и концентрацията. Квалифицираните педагози, на които може да поверите вашия малчуган за половин или цял ден, ежедневно преподават английски език чрез игри и песни.

В Kinderland се стараят докато децата се обучават и забавляват, да създават приятелства, ежедневно да научават и повече и повече за доброто в живота. В центъра уважават детската личност и насърчават разгръщането на талантите и заложбите, според това какво детето обича да прави.

„Децата са наши приятели и учители. Наши вдъхновители. За нас е важно да са в среда на любов и топлота, на взаимно разбирателство и сътрудничество“, споделят още от центъра.

За да бъдете спокойни, че децата ви са на сигурно и защитено място, центърът е извършил пълна дезинфекция на базата с най – иновативния биоциден продукт на пазара. Веднъж нанесен върху дадена повърхност, дълготрайността му на въздействие е минимум 1 година, с 99,9 % унищожаване на бактерии, гъбички, плесени, грип и COVID-19.

За повече информация, за такси и още информация за центъра, може да се свържете с тях на телефон – 089 623 7155 или да ги последвате във Фейсбук и Инстаграм.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com