Точно преди една година първата KinderVilla – целодневен детски център за деца от 1 до 4 год., отвори врати в кв. Борово. След 12 месеца изпълнени с усмивки, радост и много първи момeнти, е време да посрещнем и KinderVilla 2, в кв. Витоша, в затворен комплекс “Рейна“, ул. Марин Тодоров 4, до Зоопарка.

Центърът разполага с три просторни и светли учебни стаи с площ от 250 кв. м., в които има развиващи, забавни, образователни игри от естествени материали. Освен това има спално помещение с двуетажни легла, кабинет за индивидуална работа с логопед и психолог и още 150 кв. озеленен собствен двор  

В KinderVilla 2 обучението на децата се провежда в групи до 10 деца, които са разделени по възраст от 1- 3г. и от 3 – 4г.

От екипа предлагат плавна адаптация с родител по Берлинския модел и всекидневна обратна връзка и коректно отношение към всеки родител. Центърът може да се похвали с атрактивни цени и удължено работно време ( 8:00 – 19:00 ч.)

Освен целодневното обучение, в KinderVilla  децата учат чрез преживяване, имат обучение по желание на родителя на английски или немски език, провеждат се сутрешни двигателни игри за груба моторика, имат музикални занимания, арт работилница ,театрални  занимания, народни танци.

С децата работи екип от опитни педагози, които се водят на първо място от тях, прилагайки различни методики за развитие и учене в ранното детство, вярвайки, че холистичният подход е най-успешен.  В дневното обучение на центъра ще намерите елементи както от Монтесори педагогиката, така и от Валдорфската, а методите на Ема Пиклер също заемат важно място в концепцията им.

Целите на обучението според тях са подкрепа на развитие на самостоятелност в детето, усъвършенстване на езиковите умения, развиване на социално-емоционалната интелигентност, но не липсват и занимания за общата и фина моторика, сензорно и психоемоционално развитие, запознаване на детето със света около нас и развиване на познавателните умения.

Освен целодневната грижа за деца от 11 месеца до 4 година, KinderVilla предлагат и почасова грижа за деца, както и много работилнички, ателиета и други занимания. Там можете и да празнувате заедно всички ваши детски празници.

„Да ги гледаме, как растат, опознават света, усвояват все нови и нови умения за нас е истинска радост, чест, но и огромна отговорност към вас родителите, които ни се доверихте и ни поверихте най-милото си.  Всеки ден се стремим да оправдаваме това доверие и да не спираме да се развиваме като личности и професионалисти“, споделя ръководството на градината.

Може да разгледате KinderVilla 1тук, да последвате KinderVilla 2 тук и да се свържете с тях за повече информация – 0878 22 92 44

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com