Всяко дете има талант, който в началото е скрит, а после ще го забележите, повярвайте. Една част от децата ще са музикални, ще обичат да пеят и танцуват, други ще са добри в математиката, трети в природните науки. Други пък ще искат да рисуват по стените, по пода и ще разберете, че имате един малък Ван Гог вкъщи, който се е докоснал до творчеството, което не познава граници.

Но как да стимулираме малкия художник да си намери свое платно?

Да рисуваме върху тениски

КикиМонки са тениски за рисуване и оцветяване. Това, което ги прави специални са, че всеки един дизайн е разработен така, че да може да бъде довършен ръчно от теб самия, по начина по който ти искаш, за човека за когото ти си нарочил.

КикиМонки може да е страхотно забавление за деца и възрастни, което развива творчество и въображение или прекрасен личен подарък, носещ твоето лично послание и любов.

Как се роди идеята за КикиМонки

„В основата на Кикимонки са, разбира се, нашите деца. Нашият екип се състои от 3 дами. Имаме общо 4 хлапета (за сега), които са главните виновници за създаването на КикиМонки. Заради това разработихме първо КикиМонки за деца. Използвахме няколко концепции докато разработваме първите дизайн“:

Образователни – КикиМонки тениска „Българската Азбука“
Тип лексикон – КикиМонки тениски „Всичко за мен“ и „Обратно на училище“
За въображението – КикиМонки тениски „Нарисувай се“ и „Моят Аквариум“

Защо КикиМонки?

  • Развиват въображението и творческите уменияНосят забваление и радост
  • Могат да бъдат семейно занимание
  • Всяка става уникална и неповторима
  • Може да си носим творението буквално на гърба
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com