Стефани обожава да прекарва време с майка си, тъй като те не просто се забавляват, а творят. Алиа и дъщеря й са много популярни в Инстаграм и имат 200 хиляди последователи, които ежедневно забавляват със своите снимки.

“Един ден се натъкнах на снимката на Риана от Оскарите. Много ме грабна и реших да я пресъздам върху дъщеря си. Но не използвам само плат, а разнообразяваме с подръчни материали, някой път използваме найлони, картон, маркери..”, коментира Алиа.

Но след като публикувала снимката на дъщеря си в ръчно изработена рокля и направила колаж с оригинала, последователите й в Инстаграм били много изненадани от крайния резултат и колко много добре са се правили двете момичета. Заради многото лайкове и добрите отзиви, те продължили да създават двойници и да качват снимките с #ahStefani.

“До 30 минути ми изисква да пресъздам тоалет или цялостна визия на моделите”, коментира майката на симпатичната Стефани, която е само на 5, но обожава да дефилира и да бъде модел.

Майка й споделя, че въпреки забавленията Стефани е прилежна ученичка в предучилищната група в детската градина. Тя вече знае три езика – руски, турски и английски, но мечтае да бъде естествено – дизайнер.

Вижте очарователните тоалети, изработени от майка и дъщеря:

Стефани като Селена Гомез с рокля от вестници

Вижте най-красивото момиче на света

Вижте семейството, което продаде къщата си и заживя в каравана

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com