Меган и Хари

Мегзит – вторият трус във Великобритания

Да, чули сте новината, знаем, че снощи цял свят се учуди как Принц Хари и Меган решиха да абдикират от своите задължения към кралицата. Те искат да бъдат финансово независими, но ще задържат спестяванията си, както и замъка Фрогмор.

Решението им е провокирано от множество дискусии и размисли през тази година, може би е случайно, че след връщането им от Канада, където те отпразнуваха Коледа със своя син Арчи, решиха “да се оттеглят”.

Съобщението на двойката, че ще се оттеглят като висши членове на Кралското семейство, е важен момент за Британската монархия. Хари и Меган са символи на нов тип кралски особи: политически неотрални, емоционално отворени, социално осъзнати.

Може би времето, прекарано със сина им Арчи, далеч от британските таблоиди, които следяха всяка крачка на Меган, и която така и не успя да се адаптира, както Кейт Мидълтън, в своята роля на дюкеса, им е донесло само позитивни емоции.

Как се възпитават децата на кралските особи

Причините им са 100% лични – през октомври, когато Меган заведе дело срещу британски таблоид за публикуването на писмо, което тя написала на баща си, с който не поддържат връзка, Хари подкрепи този ход. „Видях какво се случва, когато някой, когото обичам, е преследван до степен, че вече не се третира и не се възприема като истински човек“, казва той в изявление. „Изгубих майка си и сега гледам как жена ми става жертва на същите мощни сили.“

Откакто Меган забременя, тя е в устата на всички британски медии, което тя трудно вече понася. На въпрос как се справя с тази известност, дали се чувства добре, Меган казва: “Благодаря, че попитахте, защото не много хора ме попитаха дали съм добре”. Тя дори определя живота си като борба.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com