Днес ще ви срещнем с Мими и Марти – душата и сърцето на МM Daycare & SPA, създаден от двете с много труд и енергия, за да се грижат за вашите деца и то с огромно желание, любов и настроение.

Нека ви запозная с тях:

Мирела вече пета година работи с деца и не би се отказала за нищо на света. Всичко започнало със съботни групи в KindyRoo София Люлин. От там се родила любовта към децата и това станало нейна основна работа, а след това и станало и “КиндиРу-то на Мими”. „Започнах през свободните дни да организирам занималня. Завършила съм Политология и Начална и предучилищна педагогика, всички курсове на австралийската програма KindyRoo, а сега уча Психология на ранното детско развитие. Детската любов и доверието на родителите ме амбицира да създадем нещо голямо, а именно ММ Daycare and SPA. Марти се появи в точното време и започнахме да осъществяваме големите си мечти.“, споделя Мирела.

Марти вече има голям опит с децата не само като треньор в KindyRoo София Люлин, но и в занималнята. „В момента и аз уча с Мими Психология на ранното детско развитие. Заниманията с деца са точно толкова трудни, колкото и забавни, непредвидени и учещи те на адаптивност. Креативността, бързата реакция и желанието за работа са част от ежедневието ми.“, споделя Марти.

Как минава един ден в МM Daycare & SPA?

В МM Daycare & SPA провеждат заниманията си всеки делничен ден от 8 до 18:00 ч. и приемат деца от 1 до 5 г., с условието да са проходили. Разполагат с отделна леглова база в самостоятелна стая и двор.

Веднъж седмично ги посещава логопед, който провежда разнообразни занимания с тях. Работата с опитен специалист, който винаги носи много материали, игри и нови идеи, им помага да проговорят и да усъвършенстват структурирането на изречения и изговарянето на звуци. Заедно развиват уменията за работа в екип, креативността и логиката. Има опция и за индивидуална работа с логопед, ако някое от децата има нужда.

Два пъти в седмицата малчуганите се забавляват в солната стая на МM Daycare & SPA. Ползите от вдишването на солните молекули са доказани от години, като сред тях са засилване на имунната система, подобряване на съня и цялостното здравословно състояние.

Денят в занималнята на МM Daycare е истинско приключение и забава, но и пълен с образователни дейности, двигателни занимания, творчески работилнички и най-вече детски усмивки. A с помощта на учител по английски и чрез интерактивни игри, приказки и забавни дейности, малчуганите стартират своето приключение в света на чуждите езици.

Малчовците в тази занималня хапват една от известните частни детски кухни, а екипът стимулира всяко дете да се учи да се храни самостоятелно.

Родителите на децата в забавната занималня всеки ден получават десетки снимки, за да знаят как се чувстват децата им – от всички активности – от игрите и заниманията, храненето, заспиване и събуждане. „Така сме сигурни, че са спокойни.“,споделят Мими и Марти.

МM Daycare & SPA са официалне представитвел на White Lagoon, като освен солна стая, при тях може да намерите и бебешкото SPA.

Децата могат да посещават занималнята полудневно или целодневно, като цените са съответно 650 лв и 850 лв. В тях е включена и храната.

Местоположение:

Люлин 1, ул. 109-та, Sofia, Bulgaria

Понеже тази част от квартала е все още нова, ще ви споделим няколко ориентира. От бул. Сливница завивате на светофара срещу Nestle, а след това първата пресечка вдясно. Занималнята се намира в новата синя сграда точно до Медицински център “Ориндж”. На витрината на партера ще видите логото на MM Daycare and SPA и White Lagoon Lyulin. Пред МM Daycare & SPA ще намерите десетки възможности да оставите колата си без зона.

Контакти:

+359 88 540 6767

+359 88 8428296

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com