Бъди оригинален

Вече издирвате най-добрите коледни подаръци, които да подарите на семейството си? Не искате да повтаряте миналогодишните комплекти с парфюмерия, ваучери за дрехи или други неангажиращи подаръци за вашите любими хора? То тази статия е за вас.

Но съветът ни е, че най-скъпите вещи в един дом са персонализираните. Съответно и подаръците, които гарантират щастието вкъщи, могат и да не са най-изтънчените или най-скъпите, стига да подходите с креативност към тях. За да пропуснете коледното пазаруване по опашките в моловете, ви съветваме да пазарувате онлайн.

Нашият екип също се разрови из сайтовете за пазаруване, за да класира топ три на най-добрите коледни подаръци за семейството.

Семейни снимки в колаж или върху канава

Семейните снимки винаги са били скъпи за всички любящи семейства. А от друга страна Коледа е празник на семейството. Ето защо и подаракът е много удачен и е един от най-ценните за повода. А новата технология за печат на снимки върху канава (платно) в момента е много популярна, заради високото качество, иновативния дизайн на платната и възможността да запечатете семейните ви спомени в рамка с множество различни размери.

Снимки върху канава

Декорация или вещ за дома, в който живеете

Домът е крепостта на едно семейство. Ако подарите вещ или декорация за дома ви, всички вкъщи ще го оценят. Стилен стенен часовник за коридора или цветни стикери за стените, дали пък не и някой уред черна или бяла техника? Стига да имате бюджет – всичко е възможно. А идеята да декорирате дома ви и да го разкрасите за празника заедно е чудесна. Особено за Коледа.

Декорации за стена

А за децата винаги може да заложите на играчки, вижте кои – тук

Семейна почивка или екскурзия

Времето прекарано със семейството е най-ценното, заради това се старайте да отделяте повече време на всички вкъщи. А защо не да отидете на почивка заедно? В момента гъмжи от ваучери за почивка в страната и в чужбина а най-изгодните, разбира се, са след празниците. Не рискувай да не оценят подаръка ти, заложи на емоцията, която всеки ще изпита от персонализирания ти подарък за Коледа.