Бъди оригинален

Вече издирвате най-добрите коледни подаръци, които да подарите на семейството си? Не искате да повтаряте миналогодишните комплекти с парфюмерия, ваучери за дрехи или други неангажиращи подаръци за вашите любими хора? То тази статия е за вас.

Но съветът ни е, че най-скъпите вещи в един дом са персонализираните. Съответно и подаръците, които гарантират щастието вкъщи, могат и да не са най-изтънчените или най-скъпите, стига да подходите с креативност към тях. За да пропуснете коледното пазаруване по опашките в моловете, ви съветваме да пазарувате онлайн.

Нашият екип също се разрови из сайтовете за пазаруване, за да класира топ три на най-добрите коледни подаръци за семейството.

Семейни снимки в колаж или върху канава

Семейните снимки винаги са били скъпи за всички любящи семейства. А от друга страна Коледа е празник на семейството. Ето защо и подаракът е много удачен и е един от най-ценните за повода. А новата технология за печат на снимки върху канава (платно) в момента е много популярна, заради високото качество, иновативния дизайн на платната и възможността да запечатете семейните ви спомени в рамка с множество различни размери.

Снимки върху канава

Декорация или вещ за дома, в който живеете

Домът е крепостта на едно семейство. Ако подарите вещ или декорация за дома ви, всички вкъщи ще го оценят. Стилен стенен часовник за коридора или цветни стикери за стените, дали пък не и някой уред черна или бяла техника? Стига да имате бюджет – всичко е възможно. А идеята да декорирате дома ви и да го разкрасите за празника заедно е чудесна. Особено за Коледа.

Декорации за стена

А за децата винаги може да заложите на играчки, вижте кои – тук

Семейна почивка или екскурзия

Времето прекарано със семейството е най-ценното, заради това се старайте да отделяте повече време на всички вкъщи. А защо не да отидете на почивка заедно? В момента гъмжи от ваучери за почивка в страната и в чужбина а най-изгодните, разбира се, са след празниците. Не рискувай да не оценят подаръка ти, заложи на емоцията, която всеки ще изпита от персонализирания ти подарък за Коледа.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com