И когато някой ден косите са сиви, а снимките овехтели, разтърси се на тавана, мило дете, ще намериш скрито в ковчеже малко тефтерче, в него написан е целият ми живот.

“Мамо, разкажи ми твоята история” е перфектният подарък за всяка майка – това е дневник с предварително зададени и водещи въпроси, който след като бъде попълнен ще се превърне в оригинална мемоарна книга за цял живот.

Всяка майка може да сподели уникални истории и прекрасни моменти от живота си, с над 200 специално подбрани въпроса, след всеки има достатъчно място, за да може тя да напише и сподели житейските си истории във всеки етап от живота, за да разберат някога децата и внуците какво се е случвало през годините, надниквайки през нейните очи.

Maмо, разкажи ми история

Подсигурени са допълнителни страници, за да може всяка майка по собствен начин да персонализира книгата и да сподели уникалното и специалното, което всъщност е самата тя.

Затова, ако искаш да разбереш дали твоята майка е била като теб на младини или да узнаеш за неща, които тя никога не е споделяла с теб, то вземи този мемоарен дневник и й покажи, че наистина те е грижа за нейният живот.

Тате, разкажи ми твоята история

Таткото е важна част от живота от живота на децата си, затова е важно и бащите да споделят уникалните си истории, приключения и прекрасни моменти от техният живот, чрез специално издание за татковци.

Тате, разкажи ми твоята история

До 30 ноември може да се възползвате от отстъпка до 54% на дневниците

50+ Забавни дейности с деца, вместо смартфон, таблет или компютър

Освен да подариш спомени, можеш да подариш и моменти на твоето дете. Книгата 50+ забавни дейности с деца, вместо смартфон, таблет или компютър предлага различни игри с участие на родителя, както мисловни, така и само смешни или просто забавни, интересни факти за света, малки задачки, истории и др.

Когато трябва да обърнеш повече внимание на детето си, но не знаеш как да Си “по-добър” от телефона или таблета, то тази книга е за теб. Прочети я, за да се запознаеш със съдържанието и напътствията. Сложи я в чантата си или раницата си още сега. Когато дойде момента, в който детето ти поиска смартфона ти, отвори книгата и потърси подходяща забавна дейност.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com