Родители държали оковани вкъщи 13-те си деца

Жестокост в Америка

Нечувана жестокост в 15- членно семейство разкриха полицаи в Калифорния – родители държали оковани 13-те си деца за леглата с вериги и катинари. 57-годишният Дейвид Алън Търпин и 47-годишната му съпруга Луиз Анна са изтезавали своите дъщери и синове с продължение на години.

Децата били между 2 и 29 години, а полицията разбрала за случката след като едно от децата – 17-годишно момиче е успяла да избяга и се обадила на 911. Полицаите са натъкнали на ужасяваща гледка – недохранени и бледи деца, оковани за леглата в къщата.

Момичето използвало мобилен телефон, намерен в къщата, за да позвъни на полицията. Съобщава, че нейните 12 братя и сестри са държани като заложници. Полицаите първоначално решават, че са открили 12 малки деца. Но разбират, че седем от тях са на възрастмежду 18 и 29 години.

Пред CNN съседите на horror историята коментирали, че виждали Дейвид и Луиз рядко, като нито семейство Търпин са ходили на гости на някого, нито пък някой е виждал гости да посещават тях. Още по-странно е, че никога не са виждали нито едно от по-малките деца да играят навън.

Оказва се, че къщата е регистрирана през 2011 г.като домашно училище -„Sandcastle Day School”, а бащата – Дейвид Търпин е директор. През последната учебна година в училището са се обучавали шест деца – по едно в 5, 6, 8, 9, 10 и 12 клас. Училището не е регистрирано като религиозно, но бабата и дядото на децата твърдят, че родителите били много религиозни и преподавали библията на децата.

Родителите на Дейвид – Джеймс и Бети Търпин са изненадани от новините. Възрастните Търпин твърдят, че не са виждали сина си и снаха си от вече 4- 5 години. Тогава за последно ги посетили в Калифорния и всички изглеждали като едно „щастливо семейство“.

Какъв е мотивът на родителите? Тепърва ще разберем…

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com