Направи го сега има твърде екстравагантен пиар отдел

Чували ли сте за кампанията ДНК – Направи го сега, която насърчава младите двойки да имат деца? Аз не бях, но ето – разбрах.

Неправителствена организация, със създател Андрей Арнаудов, бърка насърчаването на раждаемостта с една пиар кампания, направена сякаш от режисьорите на филма “Последният ергенски запой”.

Читатели алармираха, че са възмутени от част от билбордите, които украсяват улиците в градовете в страната.

Други се кикокят на “напъна” рекламните пана да изглеждат атрактивни за младите. А трети коментират само “тцтцт”.

Бащинството те прави много по-привлекателен. Тесните панталони са най-големият враг на сперматозоидите, гласи единият постер.
Чашка с без силикон. Средно 5 месеца отнема зачеването при жените над 20 години.

Едно от паната рекламира как жените могат да се сдобият с по-голям бюст естествено. Ами, разбира се, как не се сетихме, като родят..

Рекламната кампания иска да провокира младите двойки да се замислят да станат по-скоро родители и дори да действат, но сякаш рекламата не успява да достигне целите си.. Като млад човек ще ви кажа – не е това начинът. Така ни отблъсквате.

След популяризирането на тесните панталони като враг номер едно на фертилността и слогана “Чашка с без силикон” си мислиш, че няма накъде по-нестандартно и оргинално да подходят. Видяхме това:

Майка ти ще се зарадва повече на внуче, отколкото на нов тиган.

Мамо, значи да не ти купувам тиган за Коледа!?

Как да защитите детето ви от слънцето през лятото?

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com